Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

spitemre link' Alıntı:
Ne sucukmu ekmekmı naptın bilader yaa öldürdün vurdun parçaladın sen  dilim saman gibi çavdar nasıl bır ekmek turudur bılırmısın ;D ;D

Emrecim şu An İçin Meşgulüm Sana geri dönücem istiyosan Meşguliyetimin resmini hemen göndereyim Mis gibi Odun ateşinde sıcak çıtır ekmek arasında özel kasap sucuğu annemin ellerinden tam kıvamında pişirilmiş biçimde hazırlanmış...
Köpük köpük ayran neyse bu acı sana yeter cosmo farmı diyosun sen :D

GNSpower link' Alıntı:
sen-bbq.jpg

Mangal aşkına, açılın, çekilin, yol verin. (((:

Doğan Abi O tavuk ne Öyle Kıyamam ben ona yerim onu yer !!!

mrt54 link' Alıntı:
Doğan Abi O tavuk ne Öyle Kıyamam ben ona yerim onu yer !!!

Ben şu an bir büyükbaş hayvan çiftliğine bile kıyacak durumdayım, acaip açım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Ben şu an bir büyükbaş hayvan çiftliğine bile kıyacak durumdayım, acaip açım. ((:

An itibariyle sucuk ekmek bitti dükkana inerken Kayınvalidemin Hünerli ellerinden Dükkanda Çalışan Arkadaşalrıma Ustalarıma Hazırlanmış bir öğlen yemeği :)

Ön atıştırmayı yaptım Yarım ekmek sucuk ekmek bununlada cilamı çekerim bu iş tamam kalabalık yeninen yemekleri hep sevmişimdir iştahamı açar...

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/KqOXgR.jpg[/img]

mrt54 link' Alıntı:
An itibariyle sucuk ekmek bitti dükkana inerken Kayınvalidemin Hünerli ellerinden Dükkanda Çalışan Arkadaşalrıma Ustalarıma Hazırlanmış bir öğlen yemeği :)

Ön atıştırmayı yaptım Yarım ekmek sucuk ekmek bununlada cilamı çekerim bu iş tamam kalabalık yeninen yemekleri hep sevmişimdir iştahamı açar...

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/KqOXgR.jpg[/img]

Yorumsuzzzzzzzzzzz kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac kendımı kırbaclıyorum hacı

spitemre link' Alıntı:
Yorumsuzzzzzzzzzzz kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac kendımı kırbaclıyorum hacı

Kardeşim
Benim de elimde Kürdan var Anladın Sen Onu İşlem Tamam Yani :D

man-falling-off-of-a-cliff-o.gif

(((:

Abilerim 1 sayfa önceki muhabbetler çok iyimiş ya :D  005hihih

--Büyüklerimden hanım kandırma taktikleri  005hihih

Geri