Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

dinojasie link' Alıntı:
harika olmuş. bende cok begendim.  thnxx. uzunlar bi xenon özelligi ile saglanıyor degilmi. yani tek ampulun verdigi ışık perde yardımıyla kısa ve uzuna dönüşüyor. sadece AFL özelligi çalışmıyor farların sanırm. yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Tesekkurler.Aynen belirttiginiz sekilde  045thumbsup

benden bir  thnxx

Gerçekten farlar arabanın sınıf atlamasını sağlamış, çok güzel bir uygulama gerçekleştirmişsiniz ellerinize sağlık. Çekimlerde çok güzel ve bilgilendirici, teşekkür ederim bende emeğiniz için. (:

cem link' Alıntı:
sizinle hafta içi gorusecektkk şart oldu bu gorusme  :D :D

Tabii gorusecegiz :D Carsamba aksami bir terslik olmazsa konustugumuz yerde gorusuruz. 

GNSpower link' Alıntı:
Gerçekten farlar arabanın sınıf atlamasını sağlamış, çok güzel bir uygulama gerçekleştirmişsiniz ellerinize sağlık. Çekimlerde çok güzel ve bilgilendirici, teşekkür ederim bende emeğiniz için. (:

Cok tesekkurler.Bilgilendirme olduysa ne mutlu.

Çok güzel bi çalışma, bende yaptırmak istiyordum. Olup olamayacağı yönünde büyük şüphelerim vardı. Benim gibi birçok arkadaşı aydınlattığınız ve görsel bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ediyorum.

Benimkiyle aynı renk diye söylemiyorum ama aracınızın rengine acayip yakışmış farlarınız :p

Güle güle kullanın.

farın üzerinde mercek var zaten cem çaktırma :)

Doğuş link' Alıntı:
Çok güzel bi çalışma, bende yaptırmak istiyordum. Olup olamayacağı yönünde büyük şüphelerim vardı. Benim gibi birçok arkadaşı aydınlattığınız ve görsel bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ediyorum.

Benimkiyle aynı renk diye söylemiyorum ama aracınızın rengine acayip yakışmış farlarınız :p

Güle güle kullanın.

Cok tesekkurler.Onceki aracimin da rengi bundandi.Yine ayni renk gelmesi iyi denk geldi :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
sn. araba ( garip oldu ama neyse :) ) şimdi yanlış anladıysam düzeltin lütfen

bu yapılan değişiklikte cosmodaki afl far kiti, afl motoru hariç takılıp sadece aydınlatma özelliği mi kullanılıyor? dönüşlerde farların dönüş özelliği kullanılamıyor doğru mu? yani bir nevi xenon far uygulaması mı? doğru mu anladım? birde ampüller hata falan veriyormu?

Bu yapilan degisikligi soyle aciklayayim:Once cikma bir tane Cosmo far buldum.Daha sonra uzerindeki mercek bi-xenon mercek ile degistirilip,4300k ampullu xenon takildi.AFL ozelligi bulunmuyor yani farlarin donus ozelligi yok.Xenon ariza konusu ise normalde Insignia'larda ariza isigi yakmayan Mtec Gold kullanildi ama arada bir ariza isigi yaktirdi.Bazen ariza isigi yakiyordu bazen yakmiyordu.Bu durum hosuma gitmeyince araya ariza kesici takildi.Artik hic ariza isigi yakmiyor.

Ozetle,Cosmo fari uzerine bi-xenon mercek,4300k degerindeki ampulle xenon kit takilarak islem tamamlandi :)

Geri