A
aktaş
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Sport'a Cosmo fari.
işte gereken açıklamalar bunlardı, ben böyle olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim,garip bir durummuş açıkçası astra H ta böyle bir durum söz konusu değildi mercek değiştirmeye gerek kalmıyodu o yüzden şaşırdım.
araba link' Alıntı:Merhaba.
Duz cumle ile aciklayayim: Sport'un gonderdigi sinyal,Cosmo farda perdeyi oynatan motora anlamli gelmiyor yada baska bir degiste Sport, Cosmo farda perdeyi oynatan motorun anlayacagi sekilde sinyal gonderemiyor
araba link' Alıntı:Evet,mercek dediginiz gibi sabit kaliyor fakat asil problem perdenin de hareketsiz kalmasi Soyle yapabilirsiniz: Cosmo fari alip uzerindeki mercekler ile sadece kisa huzme kullanabilirsiniz ama uzunlar olmaz.Yanlardaki donus farlarini uzunlar olarak kullanabilirsini ama sadece adi uzunlar olur Bu sefer uzunlar yandiginda ilerisi degil aracin sagi solu aydinlanir
işte gereken açıklamalar bunlardı, ben böyle olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim,garip bir durummuş açıkçası astra H ta böyle bir durum söz konusu değildi mercek değiştirmeye gerek kalmıyodu o yüzden şaşırdım.