Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

araba link' Alıntı:
Merhaba.

Duz cumle ile aciklayayim: Sport'un gonderdigi sinyal,Cosmo farda perdeyi oynatan motora anlamli gelmiyor yada baska bir degiste Sport, Cosmo farda perdeyi oynatan motorun anlayacagi sekilde sinyal gonderemiyor  :)
araba link' Alıntı:
Evet,mercek dediginiz gibi sabit kaliyor fakat asil problem perdenin de hareketsiz kalmasi  :)  Soyle yapabilirsiniz: Cosmo fari alip uzerindeki mercekler ile sadece kisa huzme kullanabilirsiniz ama uzunlar olmaz.Yanlardaki donus farlarini uzunlar olarak kullanabilirsini ama sadece adi uzunlar olur  :) Bu sefer uzunlar yandiginda ilerisi degil aracin sagi solu aydinlanir :)

işte gereken açıklamalar bunlardı, ben böyle olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim,garip bir durummuş açıkçası astra H ta böyle bir durum söz konusu değildi mercek değiştirmeye gerek kalmıyodu o yüzden şaşırdım.

cem link' Alıntı:

Ne demek Cem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..  011zaa

cem link' Alıntı:
arbaa 400 e almış afl leri 700 bile cok uçuk ben bi takip edim sahibinden i

İlk ilanı kovala sen :)

Ayakları falan kırık değil ise al..

cem link' Alıntı:
ben kovalarım bulunca sana haber ederim birlikte gider bakarız abi :D :D

???  ???  ???  ???  ???  ???

Ben Adana ya falan gidemem far için..

cem link' Alıntı:
bu aksam mert le gidip sayın arabayla blusacaz (sayı araba biraz acaip oldu ama neyse:D) 1700 civarı bi paraya geliyor bakalım değecek bişeyse yaptırılablir
sen ciddi ciddi giricen bu işe cem :) hayırlısı olsun o zaman yakında yayda gelir :D

aktaş link' Alıntı:
sen ciddi ciddi giricen bu işe cem :) hayırlısı olsun o zaman yakında yayda gelir :D

O zor Burak kaç aydır dilinde benden link bile almıştı aylar önce..

Zaten sadece yay ı ne yapacak Jant olmadıktan sonra..  005hihih

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
şimdi jant a karşıyım hayatta olmaz der. daha önce yay içinde öyle diyodu

Doğru söze ne denir  045thumbsup

Sanki aracı alırken 18 yada 19 la verselerdi almam diyecekti  011zaa

cem link' Alıntı:
2 dk elektirkler gitti hemen kurmuşssnuuz tezgahı jant işine girmem bu far işinide 5 aydan once yapamam afl yide gormeden almam adanaya gitmeye gerek yk abi istanbuln civisimi cıktı yay işinide halaaaaaa burcin abiden haber beklioruzzzzz :D :D

Jant yoksa yayı boşver sen  011zaa

1700 lira bi plastik parçasına veriosun 2000 lira koskoca janta vermiyosun olacak işmi şimdi cem :D açıkçası ben senin yerinde olsam far yerine jant işine girerim :)

Geri