standart donanımlı astra h mi?yoksa full donanımlı astra g mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemstar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• Kullanılan toplam oy
    76
Türkiye'de yok ama Avrupa'da elektrikli deri koltukluları var diye biliyorum.G kasa Astralar efsane olma yolundalar.2005'te 00' model GL(1.4) aldık.2006'da 01' Elegance aldık ve aradaki fark uçurum gibiydi.Elegance' konfor olarak Şu an kullandığımız Corsa'dan tartışmasız daha iyiydi.Çok güzel araçlardır ;) ;)

Bence Full donanımlı Astra G..

Aksesuari istedigin yerde taktirirsin ama karoseri teknolojiyi nasil degistirirsin orasini bilmiyorum

Tabiki astra G editon 2000 sunroof+spor koltuk+ 4 cam otomatik+ H den daha fena :)

Sizin yaptıgınız karsılastırmaya göre G kasa full derim elbette.

kapak jantlı arka camları manuel olup beyaz renk olan astra h ımı tercih edersiniz yoksa
çelik jant digital klima sunnrof 4 hava yastığı yol bilgisayarlı bir astra g'yi mi tercih edersiniz?

ben standart donanım derken enjoy gibi anladım okumadan oy attım arkadaslar kesinlikle g diyorum düzeltme imkanı varsa düzeltelim

Classic G leri yanlış biliyor çoğu kişi.Spor paketlilerinde yol bilgisayarı vardır,deri direksiyonludur,cruise control alt yapısı hazırdır,sis farı vardır.Sadece iç kapı kolları krom değildir ve aynalar siyah renklidir.
G ler katır gibi sağlam ve dayanıklıdır.Twinport olmayanı tüpe müthiş ötesi uyumludur (190 bin km bakımsız ayarsız)...Marşpiyel ezme derdi yoktur,plastiktir ve de yakışır.
Astra H ımın marşpiyelini ezdim aklıma geldi eski arabam...
Bende astra H dedim ama 50.000 km de ki bir elegance isterdim doğrusu..

Geri