- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alemsin abi ama benim gerçekten büyük bir tepkim var. #direnopelim diye yaygaraya başlıycam. kaç bin tane üyesi var.hep aynı insanlar.yeni gelenlerde hep yeni üyeler.O kadar ankaralı var bu kadar mı sorumsuzluk olur!? Herkez anca forumda !* "motor kol çıkardı, baskı balatadan ses geliyo, egzozum pırtlıyo,arabam cırtlıyo* SOSYAL AKTİVİTE 0. tamam herkezin işi var gücü var.Ankara buluşmalarına daimi gelen 2 üyemiz meseleci ve tasmanian çoluklu çocuklu işinde gücünde çalışan insanlar.Bence biraz daha özen gösterilmeli böyle toplantılara.Pek bi sinirlendimOoo kareler gelmeye başladı demek ki tehdidim işe yaradı
vay be koskoca ankara dan 4 araç mı çıkmış. ahhhh eski günler ahhh.
yinede tebrikler arkadaşlar.
Çağrı anlıyorum seni bu konuda haklısın. Örnek ben o kadar gelmeyi çok istememe karşın bir türlü olmadı.
Aslında bir çok arkadaşımız var şöyle mavi gölde bir mangal yapsak süper olur
ya abi gelicek olsa ben size nereleri ayarlamam.Tanıdık çok. gölbaşında tanıdığım mekan sahipleri var.Sabaha kadar s....na kadar eğlenirler.ama baksana ? herkez üye oluyor, sorunun çözüyor ve gidiyor...Ne kadar bencilce...
Çağrı sanal alemde 8 yıldır internet sahibiyim bu zamana kadar hem sorulara cevap olsun, hem maddi imkanı olmayan arkadaşlara gerekli destekleri vermeye devam ettik. Bir kuruş harcamadan üye arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Şu anda sayamadığım bir çok şey ve şu anda bu söylediğim siteye sadece hafta da sadece 100 kişi giriyor ve alacağı alan alıp gidiyor bize de amale işi kalıyor...
Yani işin özünde sadece bu siteye burada üyeye has değil genel hep böyle bencil...