- Konuyu Başlatan
Nerde şimdi bu insanlar ? ben sevmiyorlar ise ben gelmiyim tamam onlar buluşsun.Yeterki buluşsun arkadaş! vallahi vatan mücadelesi haline geldi benim için!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde şimdi bu insanlar ? ben sevmiyorlar ise ben gelmiyim tamam onlar buluşsun.Yeterki buluşsun arkadaş! vallahi vatan mücadelesi haline geldi benim için!!!
Öyle birden bire olacak şey değil çağrı, zamanla artar sayı. Tanışıp kaynaştıkça artar. Geceden gündüze değil de, bugünden yarına değil de, çok acil olarak değil ama zamanla olacaktır.
alemsin abi ama benim gerçekten büyük bir tepkim var. #direnopelim diye yaygaraya başlıycam. kaç bin tane üyesi var.hep aynı insanlar.yeni gelenlerde hep yeni üyeler.O kadar ankaralı var bu kadar mı sorumsuzluk olur!? Herkez anca forumda !* "motor kol çıkardı, baskı balatadan ses geliyo, egzozum pırtlıyo,arabam cırtlıyo* SOSYAL AKTİVİTE 0. tamam herkezin işi var gücü var.Ankara buluşmalarına daimi gelen 2 üyemiz meseleci ve tasmanian çoluklu çocuklu işinde gücünde çalışan insanlar.Bence biraz daha özen gösterilmeli böyle toplantılara.Pek bi sinirlendim
Resimler Kimdeyse Tekrar Yüklesin,
Çünki Boyutları çok büyük Kötü ve Pc Ekranına Sığmıyor..