STİCKER TASARIMLARI BURAYA..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada bu yazı karakteri cama yapıştırıken sorun çıkarabilir..Çok fazla ek parça olursa sıkıntılı oluyor..Ekli dosyayı görüntüle 378Ekli dosyayı görüntüle 379Ekli dosyayı görüntüle 380
Bunlar daha güzel, sade, basit...

Sticker yapıştırmada bi kaç farklı şekil var, o halledilir, ama parçalı olmasa daha güzel olur tabi

Harfler normal yazılabilir aslında, güzel bi font ile sade bi tarzda yazılabilir

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sticker konusunda benim bazı fikirlerim var :)

Öncelikle sticker üzerinde açıkca site adresi olmamalı. insanları biraz araştırmaya itelim.
Opel Forum gibi bir yazı yerine modele yönelik nokta atışlar yapabiliriz. Astra Türkiye, Corsa Türkiye, İnsignia Türkiye gibi :)
Şekil konusunda site logomuzda bulunan araç resmi kesinlikle tüm stickerlarda olmalı diye düşünüyorum.
Fikirlerim tartışmaya açıktır :)

Sticker konusunda benim bazı fikirlerim var :)

Öncelikle sticker üzerinde açıkca site adresi olmamalı. insanları biraz araştırmaya itelim.
Opel Forum gibi bir yazı yerine modele yönelik nokta atışlar yapabiliriz. Astra Türkiye, Corsa Türkiye, İnsignia Türkiye gibi :)
Şekil konusunda site logomuzda bulunan araç resmi kesinlikle tüm stickerlarda olmalı diye düşünüyorum.
Fikirlerim tartışmaya açıktır :)
Hikmeti nola? [emoji4]

Aracın arkasında Opel Forum yazısı dikkat çekermi dersiniz :)

Aracın arkasında Opel Forum yazısı dikkat çekermi dersiniz :)
Anladım, doğru [emoji106]

Astra TR, Corsa TR gibi bir logo ve altına OpelForum.Net yazısı daha güzel gider bence

Ayrıca isimde Team Meam gibi ifadeler yerine TÜRKÇE ibareler kullanılmalı, eğer olacaksa [emoji4]

İngilizce kelime kullanılmasına bende karşıyım en azından Türkçemizde karşılığı varsa onu kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Çalışmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
Geri