Stoplar ve remus..

Kanat konusunu çok uzattım biliyorum nette gezinirken tarif etmeye çalıştığım kanatı buldum birde bu kanatı hayal edin.

9BDD220232864CD0AA30BA62FA7EE6DA.jpg

Olum, tamam kanat iyi. Ama araca baksana full body. Anlatamıyorum galiba, body kit ile kanat birbirini tamamlamış.. Unut o işi ;)

Teşekkürler görkem kardeşim..

Sağol eray..

Fatih Abi,

Açıkçası zevkine hayranım. Önceki Vectra da böyle idi,bu araç da böyle,ikisi de gördüğüm en sade ve en güzel modifikasyonlarla süslenmiş araçlar. Öncelikle bu zevkinden dolayı tebrik etmek istiyorum seni.

Araç zaten mükemmel diyecek bir söz yok..Herşey çok harika olmuş.Egzoz cuk oturmuş.Stoplar da iyi gibi ancak stock stoplar bence daha iyidi,çünkü beyaz bölümü araç ile uyum sağlıyordu...

Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Kanat konusunda çok ısrarcıyım ama coğunluk benimle ayını fikirde değil :(

Arkaya sağdece resimdeki gibi kanat body kit filan değil.

Bu iş bence sedan arabalara yakışıyor.

alfa%20156%20berg%20500x.jpg

Bahesettiğin kanatların gittiği tek otomobiller Japon otomobilleri - stock body ile -. Bu araçta çok apache duracağını düşünüyorum,polisleri de mıknatıs gibi çeker. Ben de bayılıyorum APRacing spoiler olsun,West olsun,ancak EVO veya Impreza gibi araçlara yakışıyor.

Fatih Abi,

Açıkçası zevkine hayranım. Önceki Vectra da böyle idi,bu araç da böyle,ikisi de gördüğüm en sade ve en güzel modifikasyonlarla süslenmiş araçlar. Öncelikle bu zevkinden dolayı tebrik etmek istiyorum seni.

Araç zaten mükemmel diyecek bir söz yok..Herşey çok harika olmuş.Egzoz cuk oturmuş.Stoplar da iyi gibi ancak stock stoplar bence daha iyidi,çünkü beyaz bölümü araç ile uyum sağlıyordu...

Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Sağol Emre cim. Stoplarda uyum konusunda haksız sayılmazsın, bende kararsız kaldım ama değişiklik olsun istedik işte..

Kanat konusunda beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim kardeşim ;)

Bu arada mavişi fazla kurcalama, iyi böyle ;)

Ha bu arada, orta egzoz patlaktı, onu ağar egzozun birebir ortasıyla değiştirdik. Remusla birlikte baya bi fark oldu diyebilirim..

Zafer stop boyaları var, ondan iki kat atıldı o şeride.. Net' ten bi araştır, ben almadım, biyer uyguladı..

Geri