valla ben çok anlamam bu işlerden ama bi defa benim başıma gelmişti arabada devir daim pompası diye bişey değiştirdiler düzeldi. ( araba lada vega ydı)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deneme yanılma ile gidiyorlar arızanın öncelik sırasına göre gittiler ama olmadı kesilmedibu ustalar çok ilginç.Conta yanığından emin olmadan nasıl sökmüş.oysa çoorada çıktı.basit.bunun testi var.başıma geldiği için söylüyorum silindir kapağı testi yaptılar ve orada sorun çıktı sonra yaptırdım.hemen açıpta ya kusura bakma buradan değilmiş demek çok komik.sen bu ustayı değiştir.
o zaman kesin silindir kapağında ya da blokta çatlak var umarım blokta çıkmaz silindir kapak neyse de blok sakıncalı inşallah ikisi de sağlamdır.Benim de dün silindir kapakta çatlak olduğu tespit edildi şu an yapılıyor...
Merhaba,
Hafta sonu bende arabayı götürdüm, usta bakılacak her yere baktım, motorda çatlak olabileceğini (motoru komple yaparken üst kapağı kaynakla kapatığından bahsetti, çürümüş)motora çatlak onarıcı atalım dedi, sizde gelişmelerden haber veririseniz.?