- Konuyu Başlatan
arabayı sonbaharda aldım.varsa bile hiç dikkat etmedim bilemyorum daha önce nasıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabayı sonbaharda aldım.varsa bile hiç dikkat etmedim bilemyorum daha önce nasıldı.
opeller 90 ve üzerinde çalışır sizinki 85 bana biraz düşük geldi.kışın 90 92 en fazla 94 yazın 96 98 100 zaten 100 çıkmasıyla inmesi bir olur 98 e kadar iner yazın hızlı giderseniz 96 94 e kadar iner rüzgardan soğur.dediğim gibi hararetiniz opel için biraz düşük.hangi ustaya giderseniz gidin opel için 90 ve üzeri der ustalar opelin 90 nın altında çalışmasına arızalı gözüyle bakar.
motor contasına bir daha baktırın derim .hortum şişmesi sorunu onunla ilgili.ama baktırdım sağlam çıktı demişsiniz.
geriye bir tek devirdaim kalıyor.devirdaime baktırdınız mı.devirdaim sıkıştırıyordur.hortumda basınçtan sertleşiyordur.zaten sizin arabanın harareti düşük sizin arabanın devirdaimi fazla çalışıyor gibi.termostatta devirdaimin basıncı yüzünden kaçırıyordur
eger hararet 92 nin usrune cıkmıyorsa işkilenmenizin manası yok:
benim aracta bu tarz bir problem vardı ama sıkıntı termostatın acmamaısıydı ve nedeni de antifreeze konmamıs olmasıydı
cunku suda termostat acmayabiliyor.
sonrasinda da kaloriferin peteginin tikali oldugu ortaya cikmisti
ama yine soyluyorum hararetegerbu havada 92 nin ustune cikmiyorsa takamayın. sertlesme iyidir