su lastiğe bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oonderk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ön sol ve sağ lastikler
nasıl, ne zaman olmuş, ne zamandır var anlamadım
bu sabah gordum icim gitti
daha yeni aldım sayılır 8 ay (10 bin km ) olmuştu
kesecek derecede nereye surtturdum acaba
yoksa baska bi nedenden mi oldu ne olabilir ki
bu şekilde tehlike oluşturur mu
ne yapmalıyım
onleri arkaya mı aldırsam

sol ön
solnfk3.jpg

solnyaknvg2.jpg

sağ ön
sagnaf0.jpg

sagnyaknnq4.jpg

bir lastikçiye göstermende fayda var.durumu kötüyse arkada da tehlike yaratır.geçmiş olsun.:(

Yanaktan bu şekilde yarılması zor, genelde tabana paralele yarılır.Bence kesici bir aletle yapılmış...

onder hoca biz de nokianlarımızı ilk aldığımız gun kaldırıma çıkmıştık bundan biraz daha berbat olmuştu. lastikte o kısımda bi balonumsu şişkinlik falan olursa bikaşgün içinde problem var demektir bence bu bıçak izi falan değil.eğer lastik balon falan yapmazsa kullan zaten corsalar hızlı araçlar değil problem olmaz biz o ön sağı senin gibi hasarlı nokianı 5 sene kullandık yani

jant kapaklarına bakılırsa kaldırıma yanaşırken olmuş.kapaklar tam ordan kırık.onun için yapacak birşey yok tekerler değişecek.garantiyede girmez.kaldırım yada o tarz yerlere park ederken dikkat ediniz lastiğin yanakları yırtılıyo ve tahlikeli yolda patlama riski çok yüksek allah korusun

skyeye' Alıntı:
Yanaktan bu şekilde yarılması zor, genelde tabana paralele yarılır.Bence kesici bir aletle yapılmış...

hadi sol önü bi keresinde dar bi yerden gecerken kaldırıma surtmustum cant kapagının kenarıda orda kırıldı orda oldu diycem
ama sağ önün kesisi dik
gerci tam o kısımdada cant kapagı kenarı kırık ama
kesecek derecede sert biyere surttugumu hatırlamıyom
bugun gidip gostereyim bari icime sinmiyo
gerci genelde sehir ici kullanıyorum sehir dısıda 90-100 ü gecmem ama
Allah muhafaza arabada bebekte var artık
lastigin markası michelin

gecmıs olsun bı lastıkceye göstermende fayda var

Geçmiş olsun

Geri