su lastiğe bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lastik işi önemli, ihmal etme, lastikçi bir baksın, yapabileceği sağlıklı bir çözüm varsa yaptır.Yoksa 2 lastik için hayatı(nızı) tehlikeye atmaya değmez bence.ummadık zamanda başına iş açar Allah korusun

Sen yine de gönlünü ferah tut,yanaşırken falan sürtmüşsündür;bi lastikçiye göster ...

iyi dilekleriniz için sagolasınız
bugun göstereyim iş çıkışı

geçmiş olsun

Yeni lastik al birinci resimdeki kötü görünüyor, lastikçilerin yaptığı yanakla olmaz, çok tehlikeli, yüksek hızda kamyon lastikleri gibi patlayabilir, normal delik lastikler(çivi vida vs ile tabandan delinenler) ise nisbeten yavaş iner.
Çukur kenarları da yanaklarda kesiye neden oluyor.

setapxxx' Alıntı:
jant kapaklarına bakılırsa kaldırıma yanaşırken olmuş.kapaklar tam ordan kırık.onun için yapacak birşey yok tekerler değişecek.garantiyede girmez.kaldırım yada o tarz yerlere park ederken dikkat ediniz lastiğin yanakları yırtılıyo ve tahlikeli yolda patlama riski çok yüksek allah korusun

:good: :good: Geçmiş olsun...

bu lastik michelin energy mi? ozmn almıyım bundan bu kadar çabuk gidiosa yanaklar

ben de zamanında astra ile çıkmıştım Yozgat'a gidiyorduk bu ne ki daha küçük bir sürtme vardı o da biraz kesmişti lastiği Ankara'dan çıktık Yozgat'a girdim 2,5 saat sonra falandı tam girişte lambalarda resmen güm diye bir ses lastik dağıldı resmen havada sıcaktı o gün bugün korkarım lastikten. İki şeyden korkacaksın bakımsız motor, yıpranmış lastik aman bence hemen değiştir hep şeyi düşünüyorum ya ben 100'le falan giderken elmadağ'da patlasaydı ne yapardım diye.
Arkadaş pahalı geliyorsa ben lastiğe para vermem giderim Ostim'e şimdi bazıları bırak canım faln der inanın 1-2 aylık lastikler var yarı fiyatına Lassa takacağına daha ucuzuna Michelin, Pirelli falan takmak mantıklı bence,
ama kesin değiştirin lastikleri hem ön hem arkaları aslan ihmal etmeyin sonradan üzülmenin kader demenin alemi yok.

Geri