su lastiğe bi bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmişş olsunn köttüü olmuşş ama yerindee olsam hemen değiştirirdim ne olacağı belli olmazz hızlıı gittiğin zaman çokk büyükk bi tehlike çıkar ortaya

yanaktan yırtılan lastiği tamir ediyo lastikçiler.. ama ne kadar sağlıklı olur bilemem..

burdaki michelin servisine gösterdim
bu kadardan bişey olmaz dedi
önleri arkaya alırız değiştirmene gerek yok dedi
degistirsem dedim
eger illa degistircem diyosan tek birini degistir
soldaki kesik biraz daha yanaktan asagıya dogru
sag daha az ve daha kalın olan bolgede dedi
yeni olanı ve önü arkaya takarız arkaları öne alırız dedi
cıkanı da stepne yaparsın dedi
zaten rot balansta yaptırcaktım vaktim yoktu o kadar bi dusuneyim yarın geleyim dedim :confused:

oonderk' Alıntı:
burdaki michelin servisine gösterdim
bu kadardan bişey olmaz dedi
önleri arkaya alırız değiştirmene gerek yok dedi
degistirsem dedim
eger illa degistircem diyosan tek birini degistir
soldaki kesik biraz daha yanaktan asagıya dogru
sag daha az ve daha kalın olan bolgede dedi
yeni olanı ve önü arkaya takarız arkaları öne alırız dedi
cıkanı da stepne yaparsın dedi
zaten rot balansta yaptırcaktım vaktim yoktu o kadar bi dusuneyim yarın geleyim dedim :confused:

Walla bana kalırsan çok tehlikeli...özellikle hız yapıyosan daha da tehlikeli...

belkide çukurlarda oldu
memleketimi kötülemiş gibi olcaz ama
zaten denizlinin şehir içi yolları berbat
8 sene istanbulda yaşadım iş gereği arabayla epey yollar aşındırdım
burdaki kadar bozuk yollar başka bi yerde görmedim
bide doğalgaz getiriyoz diye zaten ortalık hepten delik deşik

hız yapmam
şehir dışı genelde 90 la giderim
fazla şehir dışıda gitmiyom şehir dışıda gittiğim 60 km olan köyümüz bide yaz tatillerine gidiyoz işte
zaten devir ekonomi devri
hevesimizi aldık zamanında şirket arabası olup benzinede para vermeyince hız yapılıyoda itiraf ediyim şimdi benzin parasını cepten koyunca düşünülüyo mecburen
neyse sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin

geçmiş olsun lastiklerin en zayıf ve hassas yerleri yanakları olduğundan kulanma derim .Mişlenci yanlış değerledirmiş. onu iyi bir lastik tamircisine yaptırım istepne olarak kulanman. kulandığında riski yüksektir selam.

skyeye' Alıntı:
Yanaktan bu şekilde yarılması zor, genelde tabana paralele yarılır.Bence kesici bir aletle yapılmış...

sol ön kesici bi şeyle olmuş gibi ama sağ ön kaldırıma sürtme değil bence.yırtığın yanlarında hiç sürtme izi yok.Bende de olmuştu kaldırıma sürttüğmde yanak yarılmıştı.Bridgestone du..ozaman bana kesinlikle değiştir demişlerdi...

Hocam gördüğüm kadarı ile 1. ve 2. resimlerde bulunan kesiğe bakınca kesici bir alet ile kesildiği belli oluyor..

3. ve 4. resimlerde bu sefer kesme değil kesici aleti delecek şekilde saplanmaya çalışıldığı anlaşılıyor.. bir suredır fark etmediğiniz için kesiklerin etrafı liflenmiş

benim gördüğüm kadarı ile böyle :( malesef böyle insanlar mevcut geçmiş olsun

Geri