Şu Vectra B 1.6 CD yi önerir misiniz?

bende de 98 model 1.6 vectra vardi ama bu araba 13.500 ise benim kini 30.000 ederi olurdu. benim sahsi gorusum hic begenmedim temiz bir arabaya benzemiyor. 1.6 motor olarakta 2.0 a gore biraz daha pasif kalir ama genede lezzetli konforlu arabadir.

1.6gl yada gls.en boş olanı 100bg.uzak durun derim şahsen mümkünse 3 sokak ötesinden geçin aracın durumu vahim görünüyor.

1.6 cd hic gormedim arac gl ye benziyor bence 1 2 bin daha verip daha duzgun bişey bakin

99 model ve aşağısına bakmayın bence. Makyajlı kasa tercih edin ve mümkünse 2.0 olursa daha iyi olur. Original km de vectra bulmak bence artık neredeyse imkansız.

yuhh cd değil o gls hemde baya bi ölü,alıpta başınıza bela almayın arac ölü.Yağ kaçakları yeter ;) Airbag ve sisler sökülmediyse gls :D

1.6 GL model, GLS 2.0 dan sonra var, 2bin lira üzerine eklerseniz tertemiz 2.5 CDX bulabilirsiniz 1998-99 model olabilir, 1.6 ve 2.0 lardan temiz bulabilmek için aylarınızı harcamanız gerekir. Daha iyi bütçeniz varsa makyajlı kasaya yardırın derim, araç kazalı gibi duruyor uzaktan...

Hepinize teşekkür ederim. Ben alacak olan arkadaşa burayı okuttum. inş hayırlısı olur. Keçke bende aracımı almadan önce forumu bilseydim.

Araç iyi görünmüyor. Zaten temiz bir 1.6'nın piyasası da o değil. Ya üstüne ekleyin temiz bir şey bulun ya da hiç almayın, sanayiden çıkamazsınız.

Geri