Opel vectra b kasa cd ler hakkinda bİlgİ İstİyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alma sakın, biz yandık sen yanma.
Banada herkes alma demişti ben kimseyi dinlemedim. Şu anda bin pişmanım.
Bu arabaların sıkıntısı, masrafı bitmiyor.
Karadüzen motoru olan bir araba al , durumun iyileşince yeni modelli bi araba almak en mantıklısı.
Temizide kirliside aynı bu arabaların, temizini bile bulsan sürekli masraf edersin.

laguna 1 rxt bakın. vectra b'lerin bir çoğunun ekmeğini yediler. lagunalarda yüksek km olabilir ama çok fazla sorun çıkartan bir araç değil...

Elinizdeki paraya iyi bir marea bulabilirsiniz. 4 yıl marea kullandım. Standart bakım haricî masraf açmadı bana.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vectra b temizi ihya eder her zaman söylüyorum. tabi temiz bulmak zor, bulsan da pahalı olabilir

ben rutin bakımları dısında para harcamadım. onca arabam oldu en masrafsızı vectra b oldu. değiştiğim parçalar triger devirdaim kayış balata vs. bunlar da aşınan parçaları zaten

Bende aracını ilk alırken sızıntısı düşündüm ve araştırırken hiç opele binmemis insanlar bile yorum yapıyorlar benim aldığım araç 330 bin kde ve 6 aydır biniyor şimdiye kadarki masrafı ister inanin ister inanmayın 500 tl oda lastiklerin değiştim o kadar sorunsuz biniyor yakıtta çok ideal kayserideyim s.i. 23krs s.d.20 krs yakıyor benimki 20000 motor eskiler ne demiş atın büyük olsun a4pasi çok olsun sorun değil aimdi altında 2012 turne connect var hiç binesim gelmiyo opel daha çok hitap ediyo bana

Laguna 1ler iş görür, güzel arabalar ama servise düşerseniz yanarsınız. En yakın arkadasımdan biliyorum, her 5-6 ayda servise gidip en kötü 1.500TL para bırakıyordu ve sonunda sattı. A Kasa Opellere de bakabilirsiniz. 17.000TL veriyorsanız temiz bir A kasa GT tadından yenmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri