25 Haz 2007 Konuyu Başlatan #31 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 aksaraya bakıcam bir ara ama oradakilerde taksici çıkartmaları gibidir diye düşünüyorum..
26 Haz 2007 #32 B bahattinkaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Haz 2007 Mesajlar 329 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 ya ben o yazının bitanesini babamla servise giittiğimiz zaman bitane masada duruyodu vall abi erken siteye kayılt olsaydım calar sana yollardım
ya ben o yazının bitanesini babamla servise giittiğimiz zaman bitane masada duruyodu vall abi erken siteye kayılt olsaydım calar sana yollardım
26 Haz 2007 #33 mstfmst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2007 Mesajlar 212 Tepkime puanı 0 Puanları 0 HSG' Alıntı: aksaraya bakıcam bir ara ama oradakilerde taksici çıkartmaları gibidir diye düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla ... yok be safa gecenlerde gsi yazısı için gittim dediin gibide diiller
HSG' Alıntı: aksaraya bakıcam bir ara ama oradakilerde taksici çıkartmaları gibidir diye düşünüyorum.. Genişletmek için tıkla ... yok be safa gecenlerde gsi yazısı için gittim dediin gibide diiller
26 Haz 2007 #34 savagi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2006 Mesajlar 341 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 herhangi bir opel yedek parçacısından getirttirebilirsiniz arkadaşlar. yanlız fiyatları tuzlu olabilir dikkat edin...
herhangi bir opel yedek parçacısından getirttirebilirsiniz arkadaşlar. yanlız fiyatları tuzlu olabilir dikkat edin...
27 Haz 2007 Konuyu Başlatan #35 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 mstfmst' Alıntı: yok be safa gecenlerde gsi yazısı için gittim dediin gibide diiller Genişletmek için tıkla ... orada anlayabilecegim tam adres verirsen yarın bakiyim msne ekledim seni aksam olursan konuşuruz
mstfmst' Alıntı: yok be safa gecenlerde gsi yazısı için gittim dediin gibide diiller Genişletmek için tıkla ... orada anlayabilecegim tam adres verirsen yarın bakiyim msne ekledim seni aksam olursan konuşuruz
27 Haz 2007 #36 Mehmet Gazihan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 1,981 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Safa senin için sipariş ettim..Artık gelince takarız
27 Haz 2007 #37 mstfmst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2007 Mesajlar 212 Tepkime puanı 0 Puanları 0 HSG' Alıntı: orada anlayabilecegim tam adres verirsen yarın bakiyim msne ekledim seni aksam olursan konuşuruz Genişletmek için tıkla ... özele yazdım safa
HSG' Alıntı: orada anlayabilecegim tam adres verirsen yarın bakiyim msne ekledim seni aksam olursan konuşuruz Genişletmek için tıkla ... özele yazdım safa
27 Haz 2007 Konuyu Başlatan #38 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Mehmet Gazihan' Alıntı: Safa senin için sipariş ettim..Artık gelince takarız Genişletmek için tıkla ... mehmet abi senin iş çok yakında.. valla iple cekiyorum ama susup beklemekten başka çare yok..deşme yaramızı
Mehmet Gazihan' Alıntı: Safa senin için sipariş ettim..Artık gelince takarız Genişletmek için tıkla ... mehmet abi senin iş çok yakında.. valla iple cekiyorum ama susup beklemekten başka çare yok..deşme yaramızı
27 Haz 2007 Konuyu Başlatan #39 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 yarın aksaraydayım
28 Haz 2007 #40 mstfmst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2007 Mesajlar 212 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dediğim yeri biliyorsan sorun yok ozaman kolay gelsin