Subaru impreza 2.0 turbo (550 hp) :)

internettne öğrenebilirsin ;) araba plaka ünlü hayranları arabayı biliyo

07 e 3078 :) veya skline gtr motorlu e30 u geçtiğinide görebilirsin youtube dan flan...;)

...

Son düzenleme:
benim kafamda hep böyle arabalar (modifiye) soru işareti oldu. mesela benim tercihim stock yada stock a en yakın bir GC8. ama bunun fiyatı ne olmalı bunun hakkında bir fikrim yok. boya yada değişen takıntım da yok. direklerde ve şasi de düzeltme olmasın yeterli benim için. birde forged motor hikayesi var onu da anlayamadım. bazıları forged motor yazmış. ben aracı alırsam kesinlikle stock binmek istiyorum. haliyle forged morged istemem. daha fazla yürüsün diye bir tutkum da yok. sadece GC8 i istiyorum. görünüşü duruşu beni benden alıyor. 3 haftadır gizemli bir GC8 bizim evin kapısında duruyor üstü brandalı. ne arayan var ne soran. benimde universite 2 haftaya bitiyor. "acaba biri hediye mi aldı anasını satayım" diye kendimi yiyorum.

Motor için Forged diyenler bil ki motor hakkında hiçbirşey bilmiyor, bir aracın ancak pistonları Forged olabilir, yine pek çok kişi tarafından marka olarak biliniyor olsa da Forged aslında metalin işlenme prosessinin adı, soğuk metalin preslenerek işlenmesi, sonuç olarak döküme göre çok daha dayanıklı bir malzeme elde edilir. Kullandığınız açık uçlu anahtarların ve pek çok el aletinin üzerinde de forged yazısını görebilirsiniz..

Ben bir tanıdığın 2.5 wrx sti'nı kullandım, hakikaten kullandım sıkmıyorum, araba doluydu turbo falan değişmiş dediler, sahibi de pilottu zaten, hayatımda bindiğim en eğlenceli ve buna rağmen iç dizaynı bir o kadar çirkin arabaydı. Ama araba çalıştığı zaman 50 metre ötedeki insanlar bile bakıyordu... Lafı gelmişken sorayım, bu el freninin orada diferansiyel kilidi vardı sanırım, onu nasıl kullanıyoruz. Daha doğrusu ne yapmak için kullanıyoruz? Daha iyi hızlanmak için falan mı yoksa yol tutuşu ve drift yapmakla falan mı alakalı?

Geri