Şükür kavuşturana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chn124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Hayirli ugurlu olsun araciniz..kazasiz belasiz iyi surusler..benimde aracim edition,direksiyon elektro servo olmadigi icin biraz sert ama zamanla alisirsiniz..

Ynt:

İki defa yollanmis resimler kusura bakmayın. Evet sanirim elektro servo olmadigi için ama kayinbabamda mondeo var onu da kullandim bir sure. Onun direksiyonu çok daha agirfi

Ynt: Şükür kavuşturana

Tekrar hayirli olsun, cam citalarini siz taktirdiniz sanirim yoksa edition sedanlarda standartmi oldu  032questn

Ynt: Ynt: Ynt:

cihan seker link' Alıntı:
İki defa yollanmis resimler kusura bakmayın. Evet sanirim elektro servo olmadigi için ama kayinbabamda mondeo var onu da kullandim bir sure. Onun direksiyonu çok daha agirfi
Bende mersinliyim.(aslen kirsehir ama)  :)  erdemlinin neresindensiniz..? Esim Tece li.. yakin size

Ynt:

Gecen hafta izindeydik.. tece erdemli arasi baya gittik geldik :)

Ynt: Ynt: Ynt: Şükür kavuşturana

OGOKTAS link' Alıntı:
Tekrar hayirli olsun, cam citalarini siz taktirdiniz sanirim toksa edition sedanlarda standartmi oldu  032questn
Teşekkürler opel promosyon olarak kendisi takti hocam. Editionlarda yok hala.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt:

milannbaross link' Alıntı:
Gecen hafta izindeydik.. tece erdemli arasi baya gittik geldik :)

milannbaross link' Alıntı:
Bende mersinliyim.(aslen kirsehir ama)  :)  erdemlinin neresindensiniz..? Esim Tece li.. yakin size
Hocam ben de aslen silifkeliyim ama 26 senedir buradayiz. Erdemlide öğretmenim ben.

Ynt: Ynt: Ynt: Şükür kavuşturana

Teşekkürler opel promosyon olarak kendisi takti hocam. Editionlarda yok hala.

Supermis  greatt

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt:

Hocam ben de aslen silifkeliyim ama 26 senedir buradayiz. Erdemlide öğretmenim ben.
Memnun oldum.. bende polis memuruyum urfada ikamet ediyoruz su anda.. ama seneye insallah antalyaya gidecegiz.. :)

Geri