2 veya 3 yıl garantılı yapan yerler var marka yani sorun olmaz bence sonuc ustada bıtıyo işciligi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@ adem çelik
küçüklüğümden beri bir araba hastalığıdır gidiyor bende. mesleğimi bırakıp sektöre kafalama daldım. ne yapsamda kurtulamıyorum. aslen amerikancıyım bu benim ilk avrupa arabam. benim arabam büyük olmalı, büyük motor, otomatik şanzıman olmalı. caravanıda ilk gördüğüm gibi aşık oldum ki o zaman 3ü kapıda 2 tanesi memleketde 5 amerikanım vardı. şimdi 2 si kaldı birde caravan.
aslen bir listem var mutlaka sahip olacağım araçlar. ilanda da yazmıştım ama tepki geldi sildim (dodge durango,grand voyager,bmw 635 csi,bmw 8 serisi,volvo c70,volvo r5 motorlu 850 serisi,1990 üstü impala ss yada sw amerikan,saab vb gibi kupon araçlar.)
sırf listeme başlayım artık dediğim için keyfi çıkardım satışa. denk gelirse satılır denk gelmesse dursun memnunum aracımdan.hatta yaza sunroof, krem deri döşeme birazda motora güç takviyesi düşünüyorum. bunlara başlarsamda 2 sene satmam galiba.
darısı senin başına. bu arada 730i verdiler 93 model, araba çok hoş bakımlı aklım ona kayıyo biraz, istanbuldakinden haber gelsin adamla bi görüşcem.