bende alıcam bir amerikan ilerki zamanlarda toplamalık ama her amerikanda alınmaz gerçekden değeri olan bir şey alamk lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet adem o araçlar benimdi. altımda şirket arabası olduğundan binemiyordum. zaten birini parçalamak için almıştım.ayrıca memleketde 2 tane daha var.
ben karşı mahalleye taşındım. 1 hafta sonra daha arabaları almamıştımki 2 sini kundakladılar. 75 nova komple yandı gerçi parçalayacaktım onu. sırf motoru için almıştım. en çok koyan onun yanında yanan 75 malibu oldu. o arabada çok anım var. nerelere gitmedimki onla, ne anılarım vardı onunla.
bereket maviye dokunmadılar.onuda ocakta sattım. halen memleketde kardeşimde 63 impala direksiz (toplanacak) ve 8 otomatik oldsmobile var.
hastalık işte ne yaparsın.
arabaları kaldır diye bana direkt diyen biri olmadı. sadece belediye 1 kere geldi yollar yıkanacak kaldır diye. o zamanda aklıma geldi biri şikayetmi etti diye, demek doğruymuş. onlara bakıp bira içmek, altında körfez manzarası. hayat bu yaa.
bende alıcam bir amerikan ilerki zamanlarda toplamalık ama her amerikanda alınmaz gerçekden değeri olan bir şey alamk lazım
evet abi geçen sene bizdede malıbu sw vardı.hatta görmüşsündür aynı sokak hafta sonları geliyorduk bazen galiba sizle konuşmuştuk ya satalım diye sonradan vazgeçmiştiniz hatırladım opele kağıt bırakacaktık babamla satmayı dusunurseniz diye ama nasip buna çok para harcadık neyse american arabalarının muhabbeti burda bitmez...