Sunroof sonradan takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

namesut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2005 meriva sahibiyim aracıma sunroof takmak istiyorum orjinalini takmak mümkünmü yetkili servisler yapıyormu bilginiz varmı ne kadara patlar sağolun

özel serviste yaptıran arkadaş vardı manueli 250 dolar otomatiği 350 dolar civarındaydı

verim alınıyomu ondan , sıkıntı cıkarıyomu?

eğer taktırıcaksanız Webasto dan taktırın maslak oto sanayide kuzenler oto 5 yıl garantisi ve ücretsiz bakım hizmetide var sorun yaşıcağınızı sanmıyorum ama kaliteli şık bişey olsun diyosanız yaklaşık 1000 doları gözden çıkarmalısınız.eğer pahalı der iseniz bence taktırmayın sonuçta tavan delinicek içeri su alırsa ozaman arabayı çöpe atmış olursunuz

bence de sunroofta ya webasto ya hiç.

mesela merivanın orjinal sunroofunun parçalarını alsak taksak olmazmı

mesela merivanın orjinal sunroofunun parçalarını alsak taksak olmazmı
yetkili servis hayatta uğraşmaz bence.uğraşsa da bi araba parası ister.

eğer taktırıcaksanız Webasto dan taktırın maslak oto sanayide kuzenler oto 5 yıl garantisi ve ücretsiz bakım hizmetide var sorun yaşıcağınızı sanmıyorum ama kaliteli şık bişey olsun diyosanız yaklaşık 1000 doları gözden çıkarmalısınız.eğer pahalı der iseniz bence taktırmayın sonuçta tavan delinicek içeri su alırsa ozaman arabayı çöpe atmış olursunuz

kuzenler oto bu işlerde bu camiada en eskisi biraz tuzludur ama orjinal merivanınkinden bile güzel yaparlar webasto ve bir marka daha kullanıyorlar bu sunroof sektöründe lider markalar.. birde bostancıda bir yer daha vardı adını unuttum onlarda iyiydi..

orjinal merivanın sunroofunu bilmiyorum komple açılıp içeri girenlerdenmi yoksa yarım açılırlardanmı ama webastoda komple içeri giren sunroof yaptırın cam kaplamada yaptırabilirsiniz yada saç kaplama ben saç kaplamayı seviyorum mercedeslerdeki gibi eminim orjinal opelin sunroof u bile saç kaplama değildir..

bence hıç orjınallıgını bozma cunku benım araca sonradan yapılmıs ruzgarlı havalarda 110 120 gıbı gıderen ugultu baslıyor helebırde klıma yada kalorıfer acarsan ses daha da artıyor

bence hıç orjınallıgını bozma cunku benım araca sonradan yapılmıs ruzgarlı havalarda 110 120 gıbı gıderen ugultu baslıyor helebırde klıma yada kalorıfer acarsan ses daha da artıyor

bencede orjinalliğini hiç bozmayın

Geri