Sunroof sonradan takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bar olayı değişken her marka ve araçda değişiyor.. benimde çok bir bilgim yok ama bildiğim şey o barları kesip atmıyorlar illa bir çaresine bakıp muhafaza ediyorlar..

türker haklı olabilirsin zevk meselesi tabiki zaten öyle bir şe girişiceksen o işin ticari yanını pek düşünmessin bindiğin sürdüğün aldığın keyif ve haz yanına kar kalır.. benim içiin fark etmez sunrooflu araba iyi ellerde yapılmışsa zaten arabayı alırken anlaşılır
ben iyi bir işçilik yalıtım kaliteli mazleme ile ses gürültü olucağını sanmıyorum hatta orjinalden farklı olucağını bile sanmıyorum benim fikrim kaliteli yapılan hiç bir işde sıkıntı olmaz ama üç beşde diğer akranlarına göre fazla verirsin.. diyebilirsin o zaman buna o parayı vereceğine aracını sat üstüne o parayı koy sunrooflusunu koy oda bir fikir bazı insanlar ama aracına hastadır satmaya kıyamaz..

bar olayı değişken her marka ve araçda değişiyor.. benimde çok bir bilgim yok ama bildiğim şey o barları kesip atmıyorlar illa bir çaresine bakıp muhafaza ediyorlar..

türker haklı olabilirsin zevk meselesi tabiki zaten öyle bir şe girişiceksen o işin ticari yanını pek düşünmessin bindiğin sürdüğün aldığın keyif ve haz yanına kar kalır.. benim içiin fark etmez sunrooflu araba iyi ellerde yapılmışsa zaten arabayı alırken anlaşılır
ben iyi bir işçilik yalıtım kaliteli mazleme ile ses gürültü olucağını sanmıyorum hatta orjinalden farklı olucağını bile sanmıyorum benim fikrim kaliteli yapılan hiç bir işde sıkıntı olmaz ama üç beşde diğer akranlarına göre fazla verirsin..

sonradan sunroof orjinale göre tavanın hizasından biraz yüksek duruyor sanki anlaşılıyor her şekilde orjinal olmadığı...

valla saçlı olanları var onlar beniim çok hoşuma gidiyor :D tavanı cam değilde saç kaplı olanlar bakdınmı dışardan sunroof olduğu bile uzakdan anlaşılmıyor normal tavan gibi görünüyor :D

Tek kapı dizel sunrof lu bi corsa c yoktu o yüzden bende gözümü karartıp taktırdım :)

Pişmanmıyım değilim...

Uzun yolda benim için olmassa olmazlardan...
Ses konusuna gelince yüksek sesle müzik dinleyen biri olarak hiç sıkıntım olmadı :D
2000 yılında sıfır astra edition hb almıştım ki Orjinal sunrooftan bile rüzgar sesi gelebiliyor...

Tek kapı dizel sunrof lu bi corsa c yoktu o yüzden bende gözümü karartıp taktırdım :)

Pişmanmıyım değilim...

Uzun yolda benim için olmassa olmazlardan...
Ses konusuna gelince yüksek sesle müzik dinleyen biri olarak hiç sıkıntım olmadı :D
2000 yılında sıfır astra edition hb almıştım ki Orjinal sunrooftan bile rüzgar sesi gelebiliyor...

ben bertonenin sunroofuna alıştım o yüzden sonradan sunroof bana çok ses yapıyor gibi gelmiş olabilir ;)

sanırım o ses olayı birazda sunroof un cinsine göre değişiyor mesela dediğim saç tavanlı sunroof olsa içerde zaten sürgüsü de var onların tavan sürgüsü rüzgarı yiyiceğini sanmıyorum dışardaki yese içerdeki sürgü absörve eder bir şekilde bence..

ben bertonenin sunroofuna alıştım o yüzden sonradan sunroof bana çok ses yapıyor gibi gelmiş olabilir ;)

Ya tabiki herşeyin orjinali güzel bende orjinalinden yanayım
ama otomobil tutkusu bi heves bi hobi,olmuşken olsun istiyor insan..

Bertonenin sunroofundan bende memnunum dışa açılması bi başka güzel ama biraz küçük...

hocam benim bilgim dogrultusunda sonradan sunroof takılan araçlara tavandan hasarlı gözüyle bakıyorlar tabi burda üstadlar daha iyi bilirler

hocam benim bilgim dogrultusunda sonradan sunroof takılan araçlara tavandan hasarlı gözüyle bakıyorlar tabi burda üstadlar daha iyi bilirler

tavandan hasarlı aracın hasarlı olduğu tavanına bakıp anlaşılmaz tam aksine tabanına şasesine dirsek bağlantı yerlerine bakıp anlaşılır şasede eğrilme yamulma herhangi birşey varsa o arabanın zaten ya taklası vardır yada başına büyük iş gelmişdir..

tavanına bakıp anlaşılmaz adam sunroof takmış diye araba hasarlı diyen bilgisiz cahil bir ustaylada hiç iş yapma o usta senin arabanıda mahveder..

çok iyi bi ustan yoksa bulaşma derim , bir süre sonra aşırı yağmurlarda içeriye su sızdırıyormuş bu en çok şikaet alan tarafı daha bir sürü şikayet alan var , şikayet forumlarında okumuştum , bende meraklıydım taktırmaya ama başa belaymıŞ.Tabi bu işi orjinali kadar iyi yapacak bir ustan varsa bişey diyemem , ayrıca sonradan yapılncada ayrı bi hava katar düşünsene atıyorum şahin de sunrof var haha havandan geçilmez :D

Geri