Sunroof Takırtı!!!

alper_bozkurd

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Aracımı geçen perşembe günü aldım. Ancak bugün farkında vardım ki; Sunroof'da camı kapatan döşemeden tıkırtı geliyor. Elimi koyuğumda ise gidiyor. Sizce neden olabilir?

Ynt: Sunroof Takırtı!!!

açıkken de oluyormu?
Bir de camın altındaki parçayı tam olrak çektiğinizden emin olun tık edip oturması lazım
saygılar

Selamlar.

Bahsettiğiniz yer tavan lambalarının ve sunroof düğmelerinin olduğu düğmelerin civarıysa servis aksamı kolayca söküp bantla izole edip geri takıyor.

Dediğim yerdeki düğmeler çok dar bir çerçeveye oturtulmuş ve kaba asfaltın neden olduğu titreşimlerde cızırtıya neden oluyor, işin komik yanı biraz daha gevşek bir yuva içine konsaymış tahminim bu ses olmayacakmış.

Öncelikle hoş geldiniz ,

Servise söyleyin izolasyon yaparlar .

Bugün servise götürdüm, bir parça yerinden çıkmış, yaptılar. Daha yeni arabada nasıl böyle bir şey olur orası da ayrı konu...

alper bey merhaba.sunroof la ilgili benim de problemim var.aynı sizin gibi camı kapatan döşemeden zırıltı geliyor.elimi hafifçe dokunsam bile hemen kesiliyor.servise götürdüm söküp bakalım dediler bende vazgeçtim.acaba hangi parça yerinden çıkmış.yardımcı olursanız sevinirim.

Alper cikan yerin resmini paylasabilirmisin.  Ilerde bizim basimiza gelirse bilelim. 

Arkadaşlar bu ses aracı yeni aldığımda yapmıştı. Servise götürdüm. Aynı arkadaşın dediği gibi camı kapatan döşemeden geliyordu. Elimle bastırdığımda geçiyordu. Açıkcası hangi parçaydı bilmiyorum. Ama hemen yapılmıştı. Yarın servisi arar sorarım.

Evet sunroof perdesinden geliyordu.

Geri