Ynt: Süper Kapı İçi ve Opel LED uygulamaları
halil bey o an tarık usta uyardı. kapı içiyle ugrasırken sadece bir kaç foto çekebilme şansım oldu. çok dikkat edemedim açıkcası. bir de çok kalın bir bantla kalın kablo grubunu işlem bittikten sonra bantladı. kapı eşikleri için ise, aracın vites kolunun altındaki bölmeden kablo çekti... bu arada dugme gurubunu açma işini sanırım yapamam ama önümüzdeki haftalarda servise gittigimde sorarım hangi renk kabloya monte ettiklerini...
[/quote]
kapı eşiklerini çok beğensem de şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum. sağ kapıda daha az kablo olduğu için kolay buldum çok da güzel oldu aynı sizin ki gibi farlarla koordineli çalışıyor. her nedense solu defalarca denememe rağmen bir türlü bulamadım. servise gittiğinizde sol kapının hangi renklerde olduğunu öğrenir ve haber verirseniz çok sevinirim.
..türk_187 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=2235.msg49195#msg49195 date=1317474460]
öncelikle türk_187 ve kapı içi led yaptıran diğer arkadaşlara bir sorum var. sol kapıdaki bağlantılar hangi renk kablolara yapıldı acaba? ben geçen gün fark ettim ki kapıları kilitledikten sonra epey geç sönüyorlar. bir de bizim ankarada yaptırdıklarımız farlarla birlikte yanmıyor kapı açıldığı ve araba çalıştığı sürece hep yanıyor.
ben de geçen gün servise uğrayıp geç söndüğünü söyledim usta açtı başka bir kabloya bağladı o an için erken söndü ama sonra yine geç sönmeye başladı. ben de bugün kendim söktüm düğmeyi. kapı kolunu sökmeye gerek yok (led takmak için kapı kolu sökülüyor) sadece cam açma kapama düğmelerinin olduğu grubu yukarı doğru çekerek sokete ve kablolara ulaşılıyor. neyse iki tarafı açtım sağ kapıdaki bağlantıları kurcaladım ve farlarla birlikte yanmasını sağladım. ancak defalarca denememe rağmen sol taraftaki ledi bir türlü farlarla uyumlu hale getirmedim
acaba yapılırken baktınız mı? yada sorup öğrenebilir misiniz? yada düğme grubunu açıp bakabilir misiniz? general_Pray special_prayer
halil bey o an tarık usta uyardı. kapı içiyle ugrasırken sadece bir kaç foto çekebilme şansım oldu. çok dikkat edemedim açıkcası. bir de çok kalın bir bantla kalın kablo grubunu işlem bittikten sonra bantladı. kapı eşikleri için ise, aracın vites kolunun altındaki bölmeden kablo çekti... bu arada dugme gurubunu açma işini sanırım yapamam ama önümüzdeki haftalarda servise gittigimde sorarım hangi renk kabloya monte ettiklerini...
[/quote]
kapı eşiklerini çok beğensem de şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum. sağ kapıda daha az kablo olduğu için kolay buldum çok da güzel oldu aynı sizin ki gibi farlarla koordineli çalışıyor. her nedense solu defalarca denememe rağmen bir türlü bulamadım. servise gittiğinizde sol kapının hangi renklerde olduğunu öğrenir ve haber verirseniz çok sevinirim.