sürat felaketmidir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genclere surat yapabileceği uygun alanlar sağlanırsa bence hızdan kaynaklanan kazalar azalır. benim istediğim arabamı deneyebileceğim içimdeki hız tutkusunu bastırabileceğim biyer. malesef bunu otoyollarda yapıoyoruz ve sonucunda da kazalar oluyo sürat felaket değildir onu felakete ceviren imkansizlık dikkatsizlik ve cukur dolu yollar

Sürat kesinlikle felakettir! Bunun aksini iddia etmek çok saçma olur zaten. Ağır hasarlı, ölümlü kazaların hemen hemen hepsi aşırı süratten oluyor. Trafikte süratle seyrederken önünüze birinin çıkması, tekerlek patlaması, bir anlık dalgınlık v.s nedenlerden dolayı oluşacak durumlar telafi edilemez boyutlara ulaşıyor.Ama düşük süratlerde bu durumlar telafi edilebilir olabiliyor. Trafikte sürat yapan kişi keşke sadece kendi canını yaksa ama kendi zevki yüzünden bir sürü suçsuz günahsız insanın da canını yakıyor. Bana en çok dokunan nokta da bu! Trafikte sürat yapmanın hiç bir savunulacak yönü yok. Kimse kendi zevki için benim canımı, malımı tehlikeye atamaz!

arkadaşlar ne kadar dikkatli olursanız olun siz dikkatli olsanız bile kaza geliorum demez

trafıkte surat felakettır..... pistte zevk işidir. ancak kendıne zarar verırsın
dusunsene 200 km ile gıdıyorsun öndekı arac anıden frene bastı ne yapacan. önune eşşek cıktı ne yapacan? (basıma geldı hemde ummadık bı yolda) öndekı kamyondan malzeme dustu yola ne olacak? onun ıcın surat trafıkte felakettır

sürat felakettir ama ne yazıkki hepimiz yeri geldiğinde sürat yapıyoruz.otobanda ne yazıkki genelde hızlı giderim sabırlı değilim ama trafikte makas yaparak asla ilerlemem.

Son düzenleme:
sürat yerine göre felaket yerine göre ınsanın ayaklarını yerden kesen bır tutkudur bagımlılık yaratan bırseydır sürat öyle biseydirki eroinden bile fazla bagımlılık yapar ben kendı arabamda yapmasamda kardesım serdarın arabada o hıssı defalarca yasadım mukemmel bır duygu sankı koltugun altında elektrık supurgesı var cekıyo ıcıne guzel ve bos bı yolda herkese tavsıye ederım

sen arabayı 200 kmh ile giderken mükemmel de kullansan biri zart diye önüne fırlar, bişe olur lastik yarılır ... gerisini yazmaya gerek yok.

mükemmel sürüyorsun dengesiz değilsin diye kaza olmayacak diye birşey yok. otobanda sen 200 yaparken karşı şeritten biri yoldan çıkar senin yola girer bişe yapamayacağın durum olabilir. hiçbirşeyin garantisi yok.

Formula 1de, rally'lerde kaza yapanların hepsi mi dengesiz ? Başkasının hatası, bir başka "mükemmel"in kazasına yol açabilir.

ђız Ŧєlคкєt ๔єğเl אєtєภєкtเг dersemde inanmayın bilinçsiz hız dikkatsizlik herzaman felakettir :D kurallara uyalım uymayanları bi şekilde (o size kalmış :D ) uyaralım

Hız trafikte felakettir. Adrenelin arıyorsanız bangi jumping yapın dağcılık yapın lunaparka gidin rollerlara falan binin insan hayatıyla oynamayın.......

Geri