sürat felaketmidir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiz Felaket Deyildir Iyi Bir Arabayla Surat Zevktir Hele Birde Araba Yalcin Abinin Elinden Gectiyse O Arabayla Hiz Tam Keyif

şşşş
sürat felaket değildir felaketi yaratan insanın ta kendisidir bana hayatında hiç sürat yapmamış birini gösteremezsiniz 1000/1 dir
asla tavsiye ve tasvip etmem
mesela bnm en kızdığım adam tipi oğlu sınıfı geçipte ilk ehliyetini aldığı günün ertesi ona çok güçlü bi araba alan baba tipidir
biz tunung firmaları gücü hissettirmek için modlarız gerisi sizin kafanızda biter basmayacak adamda mod yaptırmaz açıkçası
ŞUNU UNUTMAYALIM :
sürat yaptığınız trafik yada e 5 te anna baba abla hatta yaşlı ve çocuklarımızında seyir halinde olduğunu hatırlayalım can almak kolay vermekse :( allaha mahsustur 10 sny lik adrenalin için olmayacak yerlerde olmayacak işler yapmayalım
bu konuyu açarken maksadım bakalım opel sürücüleri benim gibi düşünüyormu die merak etmiştim ewet hepinize teşekkür ederim
İŞTE OPEL TUTKUNLARI VE OPELİM NETCİLER BURDA ne kadar bilinçli ve maksatlı olduklarını nerde ne yapılması gerektiğini 1 kez daha gösterdiler
trafik kurallarına uyalım uymayanlarıda uyaralım otoban ve boş alan harici sürat yapmayalım saygılar
araçlarınızın en önemli aksamı olan yürüyen ve fren aksamlarını bi kez daha kontrol ettirelim neticede o demir yığını sizi götüren ve durduran unutmayın gerisi yalan

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum.... trafikte kesinlikle felakettir...
:good: :good: :good: :good: :good:
Trafikte yapılan hız tabiki tehlikelidir sonuçta trafikte sadece hız yapan yoktur;) yayasından tutup bisikletlisine kadar herkes trafikte sonuçta çok büyük tehlikedir;)

yezocan´isimli üyeden Alıntı
Hız trafikte felakettir. Adrenelin arıyorsanız bangi jumping yapın dağcılık yapın lunaparka gidin rollerlara falan binin insan hayatıyla oynamayın.......

ben extreme sporlarıyla ugrasıourm en zevklısı budur yanıı :D andralın tavan yapıyor :D

sakat iş...

hız yerinde ,zamanında ( trafiğe kağalı alanlar ) ve ayarınca yapıldığı zaman zevklidir ama trafikte tehlikelidir birde başkasına zarar verecek durumlar doğduğu zaman felakete dönüşür. o yüzden hızın da ayarını kaçırmamak lazım diye düşünüyorum..

Geri