Son durum nedir arızalar giderildi mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle gecmis olsun satıp arızalardan kurtulmanız belki gecici anlık bi kurtulus gbi gözükebilir ama hangi aracı alırsanız alın bu sorunsuz oluca anlamına gelmez bence tamirde uzman bi özel serwis usta bulup sorunları çözümleme yoluna gitmeniz daha mantıklı cünki günümüz araclarında elektronik sistemler mekanik sistemlerle bütünlesmis durumdadır hangi arabayı alırsanız alın sorunsuz araba yoktur ama daha az arıza cıkaran arabalar mewcuttur bu cogu zaman şanstır maddi durumunuzu bilmiyorum aracınızı satıp üzerine ekleyip daha temiz bi araçta alabilirsiniz asıl mesele hangi araca sahip olursanız olun cok iyibi tamirciniz yada serwisiniz yoksa sorunlardan kurtulmanızda bi o kadar zor olucaktır kazasız sürüsler diliyorum
Bir daha herhangi bir sorun cikmadi. Cok nadir marşi zor basmadindan gayri.Son durum nedir arızalar giderildi mi acaba
Kul yapısı bu illaki bozulucak ara ara ki insanlar para kazansın insallah düze cıkar cıkmaz daha temiz bi arac alabilirsinizBiraz duze cikabilirsek eger aracimi satip daha yeni ozellikle yeni sanzimana gecmis bir arac bakacagim. 2011'den sonrasi ve dizel mumkunse. Benzin bizi biraz yordu.
Araci alali daha 3 ay oldu. Ancak bir sikinti oldukca ozel servise gidiyorum. Cok sukur hallediyorlar ancak hopppp baska seyler cikiyor sonra. Hersey nasil kismet. Sansima.
su kacagi varmi devir dayimdan duman,gelmez,mekanik sistem ve suyla,butunlesik buyuk ihtimal sarj dinamosundan gelmistir duman. komurleri bitmis olabilir yada sarj dinamosunu yakmis olabilirsin. kisa zamanda akun sarj olmaz biter aku lambasi yanar aracta
Yani devirdayimin gittigi icin sarj dinamon ariza yapmistir donmedigi icin dumanin nedeni odur. tabi sizin araciniz yeni astralarda oldugu gibi zincir sistemi olmadigi icin.(yeni araclarda v kayisi ve zincir ayri) kayisin hareket etmemesi araci hareket ettirmeniz,halinde subaplari bukebilir pistonlara zarar verebilir. oyuzden mars yapmayi denemeyin usta bakmadan. arac kontaga bastiginiz,anda normal calismak isteyecek buda sisteme daha,cok zarar verecektir.