Problemin nedenini ogrenince yazarsaniz,ayni sorun yasayan arkadaslara yardimi dokunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Problemin nedenini ogrenince yazarsaniz,ayni sorun yasayan arkadaslara yardimi dokunur
Aracı siz kullanıyorsanız,birde Toyota Yaris bakmanızı tavsiye ederim...Biraz ebatları dışardan küçük görünür ama içerisi ferahtır..Ve sizi fazla üzmez...Tabi bunlar biraz kısmet işi ama kullandığım içinbu aracı biliyorum...Genel bakımlar hariç masraf çıkarmaz...Hatta bugun h kasa dizel satan biriyle biraz yazistik. Exper raporunu istedim biraz uzerinde konustuk. Yani israrla hala h kasa bakiyorum. Hatta gonderime yazip sordum boyle boyle bir aracmis diye de henuz bir cevap gelmedi.
Esim asla alamazsin nefret ettim gordugum yerde midemi bulandiriyor artik dedi. O derece igrenmis. Auris olma ihtimali var. Bakalim ne olacak ama cidden cok cok cok uzgunum.
h kasa hatchback arac dusunmuyosaniz opel harici ayni konforda seat leon, ford focus, wolksvogen golf, audi a3, bmw 116 yada 118, hundai i30, toyota auris dusunebilirsiniz
Aracı siz kullanıyorsanız,birde Toyota Yaris bakmanızı tavsiye ederim...Biraz ebatları dışardan küçük görünür ama içerisi ferahtır..Ve sizi fazla üzmez...Tabi bunlar biraz kısmet işi ama kullandığım içinbu aracı biliyorum...Genel bakımlar hariç masraf çıkarmaz...
Benim size tavsiyem satın kurtulun demektir. Ama şartlarınız buna elverişlimi bilemiyorum bunu siz daha iyi bilirsiniz. Gerçekten adınıza üzülüyorum uzun zamandır takip ediyorum sıkıntılarınızı. İnşallah atlatırsınız