tahmininizi bekliyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KDV dahil 1250-1500 ytl arası olabilir...

Bu arada doğru tahminde bulunan kişiye artık arkadasından bi günlüğüne m3 ü alıp tur attırırsın dimi :D:D:D

ehuehu abi araba çoktan satıldı:D fenerbahçenin bi yedek kalecisine, adamda m3 hastalığı varmış, eline para geçince hemen m3 ü almış yani bizim abinin m3 ünü... ama sonra adam fenerden gönderilmiş:) tabi dediğim olay 2005 in sonlarına doğru galiba...dediğim abide şuan a3 var, yakın plandada yeni a5' i düşünüyomuş...ya bu arada m3'ü bi kere çalıştırma şansım oldu, alma gücü olmayan yaklaşmasın o arabaya diyorum... kontağı çevirirken araba böle iniyo kalkıyo bi hareketler böle robot sesleri gibi sesler yani uzay aracı hisse veriyo insana, onu yaşayınca insan bu arabaya bu kadar para hakkaten verilirmiş diyo ve hemen en yakındaki loto bayisine koşuyo:) ayrıca şunuda söledi, bmw nin servisine o kadar para veriyosun ama insan yerine koymuyolar falan, ben aynı durumu opel odakta flan çok yaşadım ama bmwdede olmaz sanırdım açıkcası, ki m3 ü götürüyosun servise ama orda bile oluyomuş...
meftun ünal

yaw yazılan msj nerden siliniyo yanlışlık olduda ?
meftun ünal

Son düzenleme:
Geyikmi yapıcaksın???

yoksa actıgın konunun sordugun sorunun cevabınımı vereceksin....

madem araba satıldı kaç yılında ne diye bunu yazıyorsun buraya...

750-1000 ytl arası tahminim.

Geyikmi yapıcaksın???

yoksa actıgın konunun sordugun sorunun cevabınımı vereceksin....

madem araba satıldı kaç yılında ne diye bunu yazıyorsun buraya...

özür dilerim sizden sayın LND, lütfen benim açtığım konuyu es geçiniz..ben ilgilenen arkadaşlarla devam edicem, güzel hayırlı atış yapan arkadaşlar oldu belki bi iki tane daha gelirse gelir ,cuma günüde açıklıycam rakamı.. yanlız mesajımı düzgün okumadınız kanısındayım bütün problemde burdan kaynaklandı ama sorun yok..

Son düzenleme:
Geri