....
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak kardeş burada senin abinin veya her kiminse zamanında satılmış m3 nün bakımı tahmin etmek için yazmadılar. seni yani insan yerine koyup yazmışlar. öyle 2 leyebilirsin gibi ters kelimeler yakışmıyo. lütfen editle veya forumdan ikile!!!araba satılmış olabilir.. ama 2005in sonlarında yada 2006 nın başında yapılan bakımın fiyatını tahmin etmenizi istedim... ilgini çekmediyse 2'leyebilirsin... ayrıca mesajda en geç 23 kasım cuma günü bildircem bu rakamı dedim, daha şimdiden 100 kişi tahmin yazsaydı rakamı açıklardım ama fazla tahminde bulunan olmadı bende o yüzden belki bi iki tahmin daha gelir die, başta belirttiğim gibi cumaya kadar bekliyorum ne var bunda?? açtığım konu sana çok saçma gelebilir ama rakamı duyunca dudağın uçuklıycak, tabi orta gelirli biriysen, ve m3 gibi bi arabanın bizim gibiler için gereksiz bi hayal olduğunu anlıycak opeline dahada fazla sahip çıkacaksın...
meftun ünal
yok kardeş senin de dediğin gibi forumumuz gerçekten abi kardeş ve saygı çercevesinde bir forum. bu şekilde kullanılan kelimelerin hiç bir şekilde yeri yoktur. ama seninde anlayışla karşılayıp editleğini için teşekkür ederim. bizdende saygılarya neden alınganlık yapıyosunuz ki.. es geçebilirsin falan diycektim ama sonra bi araba forumu olduğu için 2'le yazdım (birazda sinirlenmiştim açıkcası)..seninle tartışmam burda tartışmak için bulunmuyorum, sorun değil yani, hani canın saolsun istediğini söle alınmam, yanlış anladı söledi derim, yanlız dikkatli okursan ben kural dışı bişey yapmadım! kendi havamda bi konu açtım ilgilenen arkadaşlar oldu saolsunlar.. ve orda yazmışım 23 kasım açıklıycam diye, o arkadaş bana neden yazmıyosun geyik mi yapıyosun falan diye bişeyler yazmış, yani ben haklı olduğumu düşünmesem burda bunları yazmam.. neyse sevgili KADİR VE LND sizden özür dilerim aramız bozulsun istemem madem yazdığım şeyden rahatsız oldunuz editliyorum yazıyı, kimseye karşı kötü bi niyetim yok opelciyim sadece, ayrıca bu forumun ciddiyetini korumasını, maksadını aşmamasını en fazla isteyen kişilerden biriyimdir..umarım kızgınlığınız geçmiştir bana karşı sevgili kadir arkadaşım, saygılar...