takas düşünüyorum, ne dersiniz

dostum nissan alan arkadaşla konustum eleman 2005 model full 21 tl almis 2005 ve sonrasını alsın dıyor bu modeller de direksıyon ve ıc donanımı daha guzelmiş haberın olsun

Ben olsam değişmezdim.

Ben olsam değişmezdim.

ben de nissan dan vazgeçtim, bu aralar 307 baktık İbrahim'le Aksaraydan, ama 307 dende soğuduk, kronik elektronik arızaları falan var dediler, herneyse, şu ara toledo düşünüyorum, benim parasal sıkıntım var aslında, üzerine para alacağım iyi bi araba bakıyorum,
toledo ise bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-sunroof,beyaz,lpg,1.8-20-v-103455114/detay/

Son düzenleme:
dostum nissan alan arkadaşla konustum eleman 2005 model full 21 tl almis 2005 ve sonrasını alsın dıyor bu modeller de direksıyon ve ıc donanımı daha guzelmiş haberın olsun
teşekkür ederim Burak, nissandan vazgeçtim, sıkıntı olmasın dedim, 1-2 seneye durumu düzeltir daha iyisini alırım,,,

Hocam Nissan mı Seat mı diye soracak olursan SEAT derim. Japon dersen de Honda veya Toyata yı tercih et derim. Ekonomik bir seçenek olarak VW BORA da fena sayılmaz.

ekonomik nedenlerden dolayı ise tavsiyem nakit olarak aracınızı satmaktır. daha sonra istediğiniz aracı alırsınız. savaş abinin dediği gibi bora düşünülebilir.

evet aslında bora da seçeneklerim arasında ancak eli yüzü düzgün bi bora bulamadım,,, bu arada kayseri-niğde-aksaray civarındaki arkadaşlara duyurayım buradan,,,

alfa 156 alacağım böyle giderse,,, millet ne arabalarla takasa geliyo bilseniz varya, takas dedik diye döküntü arabayı getiriyolar....

Geri