Takas edeyimmi

98 gli special edition.Bana göre corollanın en iyi versiyonu.Temiz olduktan sonra güzel bir tercih olur ama onada çok yüksek paralar istiyorlar.

Konya'da bu kasa Corollalar bildiğin altın, abartmıyorum. :D

Kmsinin orjinal olduğunu sanmıyorum, bu corollalar toyotanın türkiyedeki efsanesi olmuş araçlardır, 93 model ve az yakan bu araç banko 400bin km vardır ki olsa da aldırış etmeyin km bu aracı bozmaz :D Arkadaşların dediği gibi full bir corolla tadından yenmez, bir akrabamızda en dolusu vardı gece vakti kardeşimi Bursaya hastaneye yetiştirmişti sağolsun roket gibi gider bunlar, saygılarımla.

bacanağım toyotacı, çok araçlar aldı sattı. sanayinin yolunu unuttum diyor. tşklr iyi forumlar.

Pamuk gibi masrafsız bir araba istiyorsan , hatasız -orjinal bir tane bul ve takasla derim.96 ve sonrası XLI yada GLI almaya özen göster, bu kriterlere göre 15-16 liranın altındaki Corolla' larıda iyi incelemeni tavsiye ederim.Ama ön yargını kıramıyorsan ne kadar iyide olsa alışamadıktan sonra boşver.

toyota ile bunu mu kıyasladın ???

96 sonrası airbag li klimalı,mihrabı düzgün bulursan hiç kaçırmayın çökün corollaya...

93 model corolla ile 98 model astra aynı fiyat ben sadece o fiyata o corolla yerine astra tavsiye ettim

Geri