Ynt: takım cantasında cıkan bu parça ne işe yarıyor
Valla neymis bende cok merak ettim
Valla neymis bende cok merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok stepne takılıyken bu çantanın ıcınde duruyorduUnStabLe link' Alıntı:Öok takılma abi anlam veremediğimiz bir sürü saçmalık var zaten fazla gelmişse bir yerden atıvermişlerdir içerisine 005hihih bence stepne ile alakalı gibi duruyor ama tamda kestiremedim stepneyisabitleyen o aparat olmasın abi kafası çıkmıştır :
8 megapıksel ve hd(720p) vıdeo çekme ozellığıne de sahıp tolga ıdare edıyor benı şimdılık bundan snrası htc one x modelı yandan cıft hoparlör olan modelı var cok harıka bı makınadır lakabıda ıphone katılı battle_TeroristeTolga KARACA link' Alıntı:Sinan resimler gayet net kardeşim, HTC iyi çekmiş baya.
CALİBRA BG link' Alıntı:arkadaşlar herkes araçlarını kontrol etsın bakalım bu parça sızde varmı bıjon sökme kolunun yanında duruyordu ben bakığımda
valla bende cok merak edıyorum mert yarın unutmazsam bı servıse sorayım bakalım neyın nesıymışMeRt link' Alıntı:Ben stepneyi ve içindeki aparatları 4-5 ay önce kullandım abi. Bende böyle bir şey yok. :