Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana göre zafer nasıl olmalıydı

Bence anası belli babası belli olmayan p.. Topluluğu bir ülke olmamız lazımdı , cami degil klise dolu olan, ezan degil çan sesleri olan bir yer olsak en büyük zafer olurdu .

Hatta hatırlatalım kliseleri açan , azınlıklara haklar veren İsmet degil sizin padişahınız degil mı marikan kardeşim :(

Dünkü olayları yayınlamayan, yalaka, satılmış, aşağılık medya tam tekmil başbakanın basın toplantısını yayınlıyor! Namussuz haysiyetsiz kişiliksiz reziller, birde gazeteciyiz derler! Dünkü olaylara bakıp hala chp ye çakıyorsunuzya allaha havale ediyorum! Bu kadar gaz diyarbakırda pkk lı itlere ("madem teröre böyle karşı çıkılıyor") niye atılmadı o zaman denildiğinde niye gıkınız çıkmadı?
CHP bu konuya nereden dahil oldu yaaa? :) işin aslı bir tarafa olayları parti olayına çevirmeye gerek yok. ortada büyük çapta bir suç varsa ki var o zaman birlik olmak gerek ama nasıl gerekiyorsa öyle olmak gerek. olayı AKP CHP MHP noktası getirmeye gerekyok. hani herkes birdi ya bugün bırakın öyle kalsın.
maşallah TÜRKİYEM... Allah yar ve yardımcımız olsun...
amin. Allah hakkımızda hayırlısını versin. bu ülkeye bu millete bela okuyanlara gün yüzü göstermesin.
Alman Kanalları: Türkler Savaşırsa Kazanır.
- Italyan Kanalları: Bir Ağaç İçin Bunu Yapan Türkler Neler Yapar Düşünün..
- Londra Kanalları: Onlar Atatürk'ün Çocukları Ve Uyandılar!
- Kanada Kanalları: Onlar Her Savaşı Kazanırlar! Ve Başardılar!
- Rusya Kanalları: Türkler Bir İnanılmaz! Onlar Herşeyi Başarıyorlar!
- İngiltere Kanalları: Türkler Harika Onların Yaptığını Şu Ana Kadar Hiç Bir Yerde Görmedik!
-Türk Kanalları: Ben bilmem tayyip bilir.
çok güzel sözler kesinlikle Olcay. teşekkürler ama bir unutma ki bunların hepsi şerefsiz. bugün sana yap derler yarın arkalarını dönerler.daha geçen gün yunanistanda İstanbulun fetih gününde olaylasr çıktı. gün gelecek İstanbul yine bizim olacak diye. unutma unutturma!
haçlılar iş başında. ver gazı ver gazı, ama unutma "çevir kazı yanmasın"
Bence anası belli babası belli olmayan p.. Topluluğu bir ülke olmamız lazımdı , cami degil klise dolu olan, ezan degil çan sesleri olan bir yer olsak en büyük zafer olurdu .

Hatta hatırlatalım kliseleri açan , azınlıklara haklar veren İsmet degil sizin padişahınız degil mı marikan kardeşim :(
geçmişte yaşanmış olayları deşelemek doğru değil. bugün ne yapılabilir en güzel nasıl olur onu tartışmak çözüme gitmek, ilerici olamk önemli. her an zarar içinde olunabilir ama doğru olan en kötü günde dahi amaç bu bayrağı en yukarda dalgalandırmaktır değil mi?

Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin. yüceltsin ki bu dini şanımızla şerefimizle temsil edebilelim.

forum içi kutuplaşmaya hiç gerek yok. ortada iki taraflı çok fazla suç varken olaylar sapmasın. yoksa amacından uzaklaşır.

Milletin anasını ağlattınız yıllardır!

Elbet bir yerlerde patlayacaktı bu millet!

Şimdi geri adım atacak olanlar bellidir. Mutedil adımlar bekliyoruz.

İstanbul'da Taksim devam eden gösterilerde protestocular arasında Esed rejimini destekleyen Suriyeliler de yer aldı. Esed yanlısı Suriyeli sanatçı Şadi Esvad'ın, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğrafta zafer işareti yapması dikkat çekiyor.
Esvad, paylaşımında "Türk baharı. Esvad, olay yerinden Erdoğan'a karşı zafer işareti yapıyor" ifadelerine yer verdi.

alıntıdır.

bu ülkeye bu bayrağa uzanan eller kırılsın. bir işi bu kadar uzatırsan döner dolaşır seni bulur işte.

"“Mesele sadece gezi parkı değil arkadaş sen hala anlamadın mı hadi gel", Kılınç’ın ise “Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti geri alma vakti""

bu ne demek yaa...

Son düzenleme:
dün norveç tv ni izlemesem yandaş medyaya neredeyse inanacağım sökülen priket taşları kaldırımları gösteriyor eylemciler yaptı diye dün akşam canlı yanında norveç tv yi görmesem inanacağım sarı bir eskavatör kepçeli kaldırım taşlarını söktü bu sabah utanmadan servis ediyor medya yalakıcıları ayıp be ayıp.

ALINTI..

Memleketi Atatürk ile İsmet kurtardı zaten değil mi?
Kurtuluş savaşında verdiğimiz şehitlerin hiç biri Atatürk bu ülkeden İslamı silsin diye şehit olmadı! Hepsi dini sonuna kadar yaşayan şehitlerdi önce bunu iyi bilin.

Öğretmen olduğumu nerede söyleyip nerede söylemeyeceğimi size soracak değilim! Beni öğretmen yapan zihniyet sizin zihniyetiniz ile aynıydı. Gerçeği örtmeye çalışan senin ne işin üniversitede al sana katsayı problemi deyip bizi kaderimize terk eden sizin zihniyetiniz de. Şimdi çıkıpta beni öğretmen yapan zihniyete söverek kendi zihniyetinize sövüyorsunuz. Beni öğretmen olmaya zorlayan sizin zihniyetinize sahip 28 Şubat zihniyeti idi!

Atatürk'e laf etmek senin haddine mi?

Çatla ulan sinirinden!

Bu memleket Türk'ündür!

Atatürk ulu önderdir.

Sizin gibi din bezirganları da her zaman olduğu gibi cevabını gecikmeden alacaktır.

Çatlayın sinirinizden!

Bence bu forumun amacı bu değil. Kutuplaşmaya gidip insanlar birbirlerini kırıyor. Ne olursa olsun asıl olan olması gereken her iki kesimin de birbirlerine karşı saygılı ve nazik olmasıdır. Benim düşüncem bu yönde.

Geri