Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abılerım Ankaradan olanlar varsa

Ankara'ya destek! Durum ciddi.
Kızılay'da savaş. Leman Kültür'e sargı bezi lazım yaralılar var

Olcay bu forumu farklı amaçlar için kullanmayalım lütfen.

bu tarz olaylarda sakin ve sakinlik verici olmak gerek. olayları körüklemek yerine yatıştırcı olmak gerek.

Sizden özür dilerim hocam, hassasiyetlerinizi bilmeden acele ile yazdım.

Maalesef siz herkesden ve bilmeden dinsiz adlettiginiz tüm kişilerden özür dilemelisiniz .

Ben beni bilmeden dinim ve imanım hakkında fikir yürüten, yada bir sekilde ötekilestirip dinsiz yerine koyanlara hakkımı helal etmiyorum . Hem bu dünya da hem ahirette iki elim yakalarında .

Bir cok kişi islama yakışmayan sekilde fişleniyor ve bunu yapanlar maalesef bu din kisvesi altında yapıyor . Sonuçta yazık , AKP ye oy vermeyen bir sürü itikati tam inançlı insan var , bunları imansız gibi düşünüyorlar .

Yazıklar olsun faizci hükumete :(

--sad

Son düzenleme:
Arkadaşlar abiler ablalar herkese, herkesin düşüncesine saygım var ama yazılanları okudukça üzülüyorum birbirimize girdik resmen. Herkes bu VATAN için BAYRAK için en iyisini düşünür ama başka birine yanlış gelebilir. Birbirimize saygımızı yitirmeyelim. Lütfen. Bu zamana kadar başa gelen kim varsa illaki doğrusuda olmuştur yanlışıda. Yanlış yapan zulmeden herkes birgün hesap verecek yaptıkları için. Doğru insanda mükafatını görecektir. Birbirimizi kırmayalım lütfen.

Olcay bu forumu farklı amaçlar için kullanmayalım lütfen.

bu tarz olaylarda sakin ve sakinlik verici olmak gerek. olayları körüklemek yerine yatıştırcı olmak gerek.

Ne ıcın kullanalım peki?

Kızılayda birinin benzını bıtmıs , yada sanzımanı ınmıs napacak sımdı ?

Yoksa yoksa

Bugun herseyı sılelım bunları unutalım
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426592_251053281703872_1910546910_n.jpg

Benım bır sonrakı lastık ebatım ne olacak onu konusalımmı?

hadi sen haklısın diyeyim yine ;)

"el muhaberat" demek ki sadece Suriye'nin %80 değilmş. bu işin altından çıkacak örgüte karşıda hazırlı olun bari. sarin gazı yüklü araçlar yakalanmasa ne olurdu acaba?

Ey forumdaşlar,

Bilmeden istemeden, sinirle şiddetle birbirimizi kırdık. Varsa hatam kusura bakmayınız.

Biraz sakinleştim. :)

Fakat olayları iyi değerlendirin lütfen. Şu ülkede bir iç karışıklık çıkması kimlerin işine gelir iyi düşünün. Daha önce bunları defalarca yaşadık. Sağcı solcu diye kardeş kardeşi kırdı. bugün de yapılmak istenen bu!

Son oy oranlarına göre yazıyorum, neden acaba %50 %50 diye ayrıştırıldık? Neden %25 %75 değil yahut %15 %85 gibi... %50 %50 olmalı ki, bütün herkes birbirini eşit olarak kırabilsin. Bütün bunları görelim. AB'nin ABD'nin oyunlarına gelmeyelim.

Yürütülen proje BOP'un bir parçasıdır. Başbakanın "eşbaşkan" açıklamaları var. ABD'nin 22 ülkenin sınırını değiştireceğiz diye açıklamaları var. Bunları görelim lütfen...

Afyon'dan desteğimizi veriyoruz...

48486310151490639607842.jpg

Bu arada bazı yazılanları okudum kanım dondu... İçimizde ne Atatürk düşmanları varmış, değer, kıymet, tarih bilmeyen insanlar varmış; hemde aynı mesleği paylaştığım... Yazık... çok yazık...

Geri