Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu anda bire bir Ankara K.ören Kalaba yıkılıyor....

O tepedekilerin paçaları öylesine tutuşmuş durumda ki inanamazsınız!

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan: "Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirtmeyiz. Yüzyılda çıkan bir liderdir Başbakan. Dönüştürücü, karizmatik liderliği ile. Şu anda böyle başka bir lider de yoktur. İktidarı devirmeye dönük veya Tayyip Erdoğan'ın imajını zedelemeye dönük bir girişim varsa buna da papuç bırakmayız" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23427023.asp

Sırf şu açıklama bile yeterli!

Yani kardeşim kusura bakmayın ama gördüğüm en saçma, gülünç, çocuksu nedenden dolayı olayların bitmesini istiyorsunuz. Başka bir şey deyin ama bu görüş gerçekten çok cılız...

Ne kadar paragöz bir millet olmuşuz biz böyle yahu!

okan bayülgen

gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. Ama;

250 gr. Ağırlığındaki gaz bombasını lazer pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir.

alıntı

Soruyorum size daha 2 gün evvel bu konuya her girdiğimde en az 20 üye konuda olurdu mesajlar peş peşe gelirdi hangisini okuyacağımızı şaşırırdık şimdi 4-5 üye konuda online ve mesajlar artık sık sık gelmiyor ne oldu yoksa bu kadar tantana sadece havadamı kalmış oldu kazanan yine her zaman ki gibi zalimlermi oldu ? Sağ duyulu olmak susmaksa tamam sustum ama sağ yanım hep ağrıyor be üstad ...

Soruyorum size daha 2 gün evvel bu konuya her girdiğimde en az 20 üye konuda olurdu mesajlar peş peşe gelirdi hangisini okuyacağımızı şaşırırdık şimdi 4-5 üye konuda online ve mesajlar artık sık sık gelmiyor ne oldu yoksa bu kadar tantana sadece havadamı kalmış oldu kazanan yine her zaman ki gibi zalimlermi oldu ? Sağ duyulu olmak susmaksa tamam sustum ama sağ yanım hep ağrıyor be üstad ...

Aradan sadece 5 gün daha geçsin millet kaldığı yerden devam eder :)

DR_703 Padişahımızın elinde tasmanız, sizi zaptediyor ya, eğer konuya bu kadar daraldıysan, içerlediysen Sende Durma!! %50 sin ya! Sende al demir çubukları polisin arasına gir ve üstümüze saldır. Yapılmayan işler sanki. Al padişahın yalveri:

576753_621374761205874_183185404_n.jpg

k%C3%BCpo%C4%9Flu-orta.jpg

576784_181287488698163_1118270531_n.jpg

ferhat_kupoglu_istifa_etti_h16631.jpg

Bazıları o boş kafasına şunu sokmayı artık denesin, bu bir direniştir, başkaldırıdır. Herhangi bir parti hareketi değildir.

576753_621374761205874_183185404_n.jpg

Şimdi bu adam böyle davranır eğer ki bu ülkenin başında olan kişi biz %50 zor zabdediyoruz diye açıklama yaşarsa olacağı bu...

Bu açıklamayı ben değil ülkenin başbakanı yapıyor... ama hala anlamadı anlayacağını sanmam bugün izledim başbakanın suyundan sorular olduğunda çok mutlu ama bir bayan gazeteci bir soru sordu başbakanın yüzünde nur kalmadı... ama başbakanı eleştirmeyin de... sadece sen çok iyi bilirsin deyin yeter... işte ülkemizde ki demokrasi... bu kadar...

Ulusal Kanal ve Halk TV'yi tavsiye ederim. Görüşlerine katılmasan da oradan daha uzun süreli takip edebilirsin olayları...

Bir de sosyal medyadan takip et. Senin hayalinde canlandırdığın gibi değil. Antakya'daki bir tanıdık, önünde 3 yaşında çocuktan tut da onun 73 yaşındaki dedesine kadar bütün bir aileyle birlikte eylem yaptıklarını söyledi. Polis olmadığı için olaysız bir biçimde dağılmışlar. Ankara'daki başka bir tanıdık, üstlerine TOMA'lar gelirken araya çoluğu çocuğu ile o mahalleli girdi ve kurtulduk diyor.

Biraz sosyal medyayı takip ederseniz bunları kendi gözlerinizle görürsünüz.

Bu milletin hareketidir, suistimal etmek isteyecekler olacaktır, provokatörler olacaktır, bütün bunlar bu harekete halel getiremez.

Aradan sadece 5 gün daha geçsin millet kaldığı yerden devam eder :)

Nadir abi bana kalsa hergün böyle şıngırtı iyi oluyor en azından şu bozuk olan keyfim biraz yerine geliyor ... ancak görünen şu ki sanki halkın bataryası bitmek üzere sanki şarjı azaldı gibi 2 gün önceki durumu göremiyorum ben

Şunu unutmayın ki ülkemizde medya harbiden satılmış durumda... satılık medyanın da verdiği hiç bir haberin benim gözümde değeri yok.. satılık medya yandan medya ve mualif medyanın olduğu bir ülkede hiç bir zaman insanlar doğru habere ulaşamaz ulaşamadık da...

Sonuç işte adı sosyal medya olan ve kimsenin tekelinde olmayan bir sistem onu da başbakan beğenmiyor :D nede olsa müdahale etme şansı yok :D

Geri