Şu anda bire bir Ankara K.ören Kalaba yıkılıyor....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan: "Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirtmeyiz. Yüzyılda çıkan bir liderdir Başbakan. Dönüştürücü, karizmatik liderliği ile. Şu anda böyle başka bir lider de yoktur. İktidarı devirmeye dönük veya Tayyip Erdoğan'ın imajını zedelemeye dönük bir girişim varsa buna da papuç bırakmayız" dedi.
okan bayülgen
gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. Ama;
250 gr. Ağırlığındaki gaz bombasını lazer pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir.
Soruyorum size daha 2 gün evvel bu konuya her girdiğimde en az 20 üye konuda olurdu mesajlar peş peşe gelirdi hangisini okuyacağımızı şaşırırdık şimdi 4-5 üye konuda online ve mesajlar artık sık sık gelmiyor ne oldu yoksa bu kadar tantana sadece havadamı kalmış oldu kazanan yine her zaman ki gibi zalimlermi oldu ? Sağ duyulu olmak susmaksa tamam sustum ama sağ yanım hep ağrıyor be üstad ...
Soruyorum size daha 2 gün evvel bu konuya her girdiğimde en az 20 üye konuda olurdu mesajlar peş peşe gelirdi hangisini okuyacağımızı şaşırırdık şimdi 4-5 üye konuda online ve mesajlar artık sık sık gelmiyor ne oldu yoksa bu kadar tantana sadece havadamı kalmış oldu kazanan yine her zaman ki gibi zalimlermi oldu ? Sağ duyulu olmak susmaksa tamam sustum ama sağ yanım hep ağrıyor be üstad ...
Aradan sadece 5 gün daha geçsin millet kaldığı yerden devam eder![]()