Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş abi şunu söylesem yalan olmaz bu eylemler bir kaç gün daha devam eder sonrasında hava yumşar ve konu kapanır gider... o değil de binlerce kişi eylemlerde bulundu seçim zamanında AKP yine %50 oranın üzerinde oy alırsa o zaman kim kime ne diyecek çok merak ediyorum :)

Bunu bilmeyecek ne var, demokrasinin gereği ne ise o yapılacak. Bileğinin hakkı ile oy alanlara kim ne diyebilir ki? Gerçekçi olalım, AKP nin karşısına adam gibi bir lider çıkaramayan partiler oturup hayıflanacaklarına "biz nerede hata yapıyoruz" diye durum değerlendirmesi yapmalılar.

DR_703 Padişahımızın elinde tasmanız, sizi zaptediyor ya, eğer konuya bu kadar daraldıysan, içerlediysen Sende Durma!! %50 sin ya! Sende al demir çubukları polisin arasına gir ve üstümüze saldır. Yapılmayan işler sanki. Al padişahın yalveri:

Bazıları o boş kafasına şunu sokmayı artık denesin, bu bir direniştir, başkaldırıdır. Herhangi bir parti hareketi değildir.

ne diyon birader sen...ben bu güne kadar kimsenin canını yakmamışken kalkıpta birileri ülkemi bu hale sokarsa bende karşı olurum tabi....yakılan yıkılan benim ülkem....sizin yaptığınızda bu.....demokrasinizin yesinler....hiç bir demokratik hak bu şekilde alınmamıştır...istediğiniz buydu...karşınızda birilerini arıyorsunuz .....alın size eli demir sopalı adamlar.....kaşınıyorsanız mutlaka bir yerlerde kaşınacaksınız....

602391_689423894417003_1306609426_n.jpg

benim anlamadığım, benim bulunduğum yerde de eylem vardı. ama eylem vardı taşkınlık yoktu. polis sadece trafiği düzenledi ve bir grup çevik kuvvette meydanda hazır tututldu prosedür geregi. bence biraz fazla gaz verip gaza geliyor benim halkım.

yaa siz seçim yapılır bilmiyorsunuz galiba. o çuvalla oylar giderken diğer parti temsilcileri neredeymiş acaba?

bakıyorumda genelde üniversite öğrencisi dolu etraf. bilgisayar oyunu dğeil bu arkadaslar. gerçek gerçek. oyun oynanmıyor ama bazıları evden sırf şamata olsun, adrenalin ihityacımı karşılayım diye çıkıyor. nasıl ki futbol maçlarında statlar maçı izlemek yerine özlelikle kavga çıksada iki eğlensek diye gidenlerde doluyorsa şu an meydanlarda da durum aynı. 20 yaşında ne kadar çok filozof varmış ülkemizde hayret... sorsan daha hiç oy kullanmamıştır. çok bilgisayar oyunu oynarsanız böyle olur işte.

hehehe aramızdaki 3-4 yaştan mı çıktı bu iş şef? Bilgisayar oyunuyla ve maçlardaki kavgayla sandıklardaki hileleri bağdaştırabildiğinize göre ciddi bir algı problemi var :)

ülkede yer yerinden mi oynuyor???allah allah.....hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamış değilim...74 milyonluk ülkede 74bin sokağa çıkmış olsa....ülkede yer yerinden oynamışmı oluyor....bizim burda hiç bir şey yok gayet güzel....insanlar geziyor dolaşıyor..cafeler oturuyor muhabbet ediyor..avm lerde alış veriş yapıyor...parklarda çoluk çocuğuyla oturup kalkıyor....bence dünyaya bakış açısınızı çevirin hayatınızdan tad almaya bakın....yoksa bu psikolojiyle gidişatınız iyi değil:):)

Katılıyorum kardeşim, hayat size güzel. Burada da öyle, cafeler, pastaneler doludolular, ha Kütahya ha Afyon, kırsal kesim, insanı yürekli değil korkaktır, burada insanlar bıçak taşır ve kavgaya falan girersen ölme riski gayet yüksek, ne de olsa korkaktır, karşısındaki onu öldürecekmiş gibi düşünür sallar bıçağı. Kütahya da öyle, biz barış sloganları, hakkımızı arayan sloganlar atarken onlar meeeee meeee diye geçer giderler. Halk eylemlerini bıraktık artık, çünkü gittikçe cıvıttılar olayı, sivil polisler çifkefleşti, bölücüler eylemciymiş süsüvererek kamu malına zarar vermeye kışkırttılar eylemcileri, tiksiniyorum böyle cahil topluluklardan. Kıçınızın dibindeki Eskişehiri bir görün, polis gıkını çıkaramıyor ESES halkına, nerde Qtahya'da öyle insan? Ben anlatmıyım sen zaten biliyosun kendi insanını :) Başka bir ildeysen bilemem, kütahya insanını bilmeyenlere anlatayım dedim :)

Çıkıyor ama gidişat "malum" kişide toplu iğnenin ucu kadar bile etki yaratmış gibi gözükmüyor , keyfi gayet yerinde . Olan kime oluyor ? Galyana gelip oraya buraya saldıran , b**ktan sebeplerle siciline bu olayları işleten kişilere oluyor . o "birileri" ise kına yakmakla meşgul oluyor ...
Cemaatin paralı beslemeleri toplumda sosyalleşme eksikliğinden ötürü en ufak bir gazda herşeyi yapabilecek hale gelebiliyor. Kamu mallarına, dükkanlara çevreye zarar veren, direnişçi grupları kışkırtan olur olmadık kavgalar çıkaranlar Cemaat itleri ve sivil polislerdir. Bu itler işin içinden kolayca sıyrılabiliyorlar ama siciline işlenen kişiler yine her şekilde direnenler. Ha bu arada bir başka yorumda demişsin git gide azalıyorlar, konuya yorum atan yok gibisinden. İşleri güçleri gereği olsun, düşüncesini gerçekten faaliyete dökmek olsun, bir şekilde konuya yorum atamıyorlar diye bunca direnen insanı hiçe saymak ne derece doğru emin değilim. Ama şundan eminim ki direnenler insan evladı, robot veya makina değiller. Kaldı ki bindiğimiz arabaların bile yıpranma payı yüksek, belirli periyotlarla bakımlarını yaptırmak gerek, insanların da dinlenmeleri gerekiyor, buraya yazmak akıllarına gelirse zaten yazarlar, ki bunları yazana kadar 11 sayfa yorum okudum, velhasıl cebini cemaat ile dolduranların kaygıları gerçekten bir hayli fazla, nereye kadar gider bunu da bilmiyorum...

Başbakanın 1 milyonu oraya sürerim, %50 yi zor evde tutuyoruz açıklamaları çok yatıştırdı ortalığı hamdolsun. Hala ağaç, hala ana muhalefet gibi şeyler diyor. Geri adım atamıyor karizma ya, durumu tırmandırsa iç savaş çıkabilir. Çok sıkıştı, ve gene tırmandırmayı seçti. Ölüm haberleri geliyor, geri adım atacak mı bilmem. Sağ duyulu akp li yöneticiler ders aldıklarını belirtirken, başbakanı onlar da zapt edilemiyor. Ülkemi uçuruma sürüklüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türkiye'nin en hassas yerini karıştırdılar. Antakya'da bir genç öldü. Milletvekilinin ifadesine göre kurşun bir taraftan girmiş öbür taraftan çıkmış. Yazık çok yazık!

Basın Açıklaması
03 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 23.35 sıralarında ilimiz Merkez’e bağlı Armutlu Mahallesi’nde, İlimiz Belen nüfusuna kayıtlı ve Merkez İlçede Gazi Mahallesi'nde ikamet ettiği belirlenen Abdullah Cömert isimli vatandaşımız, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin açtığı ateş sonucu ağır yaralanmıştır.

Yaralı vatandaşımız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

Olayla ilgili olarak Adli Makamlar tarafından geniş çaplı inceleme başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.hatay.gov.tr/HaberDetay.aspx?HaberId=10688

Devletin başının göstermediği olgunluğu şimdi bu insanlardan beklemek çok acı!

Ne diyorsunuz? arkadaşlar ölüm haberi doğru mu?

Valilik sitesi, maalesef doğru...

Geri