ülkede yer yerinden mi oynuyor???allah allah.....hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamış değilim...74 milyonluk ülkede 74bin sokağa çıkmış olsa....ülkede yer yerinden oynamışmı oluyor....bizim burda hiç bir şey yok gayet güzel....insanlar geziyor dolaşıyor..cafeler oturuyor muhabbet ediyor..avm lerde alış veriş yapıyor...parklarda çoluk çocuğuyla oturup kalkıyor....bence dünyaya bakış açısınızı çevirin hayatınızdan tad almaya bakın....yoksa bu psikolojiyle gidişatınız iyi değil

Katılıyorum kardeşim, hayat size güzel. Burada da öyle, cafeler, pastaneler doludolular, ha Kütahya ha Afyon, kırsal kesim, insanı yürekli değil korkaktır, burada insanlar bıçak taşır ve kavgaya falan girersen ölme riski gayet yüksek, ne de olsa korkaktır, karşısındaki onu öldürecekmiş gibi düşünür sallar bıçağı. Kütahya da öyle, biz barış sloganları, hakkımızı arayan sloganlar atarken onlar meeeee meeee diye geçer giderler. Halk eylemlerini bıraktık artık, çünkü gittikçe cıvıttılar olayı, sivil polisler çifkefleşti, bölücüler eylemciymiş süsüvererek kamu malına zarar vermeye kışkırttılar eylemcileri, tiksiniyorum böyle cahil topluluklardan. Kıçınızın dibindeki Eskişehiri bir görün, polis gıkını çıkaramıyor ESES halkına, nerde Qtahya'da öyle insan? Ben anlatmıyım sen zaten biliyosun kendi insanını

Başka bir ildeysen bilemem, kütahya insanını bilmeyenlere anlatayım dedim
Çıkıyor ama gidişat "malum" kişide toplu iğnenin ucu kadar bile etki yaratmış gibi gözükmüyor , keyfi gayet yerinde . Olan kime oluyor ? Galyana gelip oraya buraya saldıran , b**ktan sebeplerle siciline bu olayları işleten kişilere oluyor . o "birileri" ise kına yakmakla meşgul oluyor ...
Cemaatin paralı beslemeleri toplumda sosyalleşme eksikliğinden ötürü en ufak bir gazda herşeyi yapabilecek hale gelebiliyor. Kamu mallarına, dükkanlara çevreye zarar veren, direnişçi grupları kışkırtan olur olmadık kavgalar çıkaranlar Cemaat itleri ve sivil polislerdir. Bu itler işin içinden kolayca sıyrılabiliyorlar ama siciline işlenen kişiler yine her şekilde direnenler. Ha bu arada bir başka yorumda demişsin git gide azalıyorlar, konuya yorum atan yok gibisinden. İşleri güçleri gereği olsun, düşüncesini gerçekten faaliyete dökmek olsun, bir şekilde konuya yorum atamıyorlar diye bunca direnen insanı hiçe saymak ne derece doğru emin değilim. Ama şundan eminim ki direnenler insan evladı, robot veya makina değiller. Kaldı ki bindiğimiz arabaların bile yıpranma payı yüksek, belirli periyotlarla bakımlarını yaptırmak gerek, insanların da dinlenmeleri gerekiyor, buraya yazmak akıllarına gelirse zaten yazarlar, ki bunları yazana kadar 11 sayfa yorum okudum, velhasıl cebini cemaat ile dolduranların kaygıları gerçekten bir hayli fazla, nereye kadar gider bunu da bilmiyorum...