Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben %50 diye bir oran olduğunu sanmıyorum sahte oylar yalan dolan seçim ve artık oy verip pişman olan insanlar. çoğunluk Türk milletidir.

Haklısınız...

Fakat hala saçma sapan düşünceler içinde olanları görünce umudum kırılıyor. İnsanların bütün bunlara rağmen böyle düşünebilmeleri korkunç!

esadın karşısındakiler silahlı taksimdekiler çoluk çocuk. esadla kıyaslanamaz bir durumda. esad melek kalır
Aradaki tek fark var
Essed o duruma kibir ile geldi diktatorlüğe çıktı,Bizimkiler daha dün Ben kral değilim dedi,hizmetkarım dedi ama gidişatları onu gösteriyor.Bu hizmetkalrık değil krallıktır,bunlar krallık ile hizmetkalrığı karıştırıyor,bir adım ilerisi diktatörlüktür.
AB ABD dünya kınıyor bunlar hala haklıyım diyor.
İnsan yükseldikce,Alçaldığının farkına varmaz,Kibir günah harama bulaşanın kalbini kitler,akil kapılarını kitler,Artık ne hak ne adaleti görür.(ki adalet odur ki haklıd olsan birileri bundan zarar görüyorsa haktan vazgeçmektir)
İşte Bunu görebiilirlerse o zaman yaptıklarından utanacak tövbe edeceklerdir ama görünen o ki Bakanımız AB gazetelerine hala haklıyız diye kafa tutuyor.
Yazık,Müslüman yaşayışı ile hal hareketi iel adil hakdan yana örnek olmalıdır.Bunlar insanları yaşayışları ile islamdan soğutuyor ve bu vebal günahı da üzerlerine alıyorlar.
Belki uzattım hattimi aştım affınıza sığınıyorum,Ömer(ra) halka hizmetten dolayı kendi nafakasını sağlayamıyor sıkıntıda kalıyordu.
Sahabe ey Ömer sana maaş bağlayalım diyor o kabul etmiyordu...sonunda sahabenin baskısı onun da ihityacı ev nafakası için söylediği şu olmuştur;
Halkımın en fakiri ne ile geçinir? bakarlar 400 dirhem(dikkat büyük para dinardır) o zaman bana onu bağışlayın der ve o parayı kabul eder.
Bunlar kıyakla kıyak yasalarla İphonla saltanatla Allaha hizmeti karıştırdı zulme girdiler işleri ters gidiyor göremiyorlar yukarıda yazdığım gibi.
O makam lüks kapısı mı rant kapısı mı yoksa hizmet kapısı mı? Alın ömer adlaetine bakın alın bunlara bakın
AB ülkeleri vekil maaşlarına bakın bunlara bakın

Hala zalimleri/zalimlikleri savunanların olması ne kadar acı. İktidardan biri çıkıyor buraya AVM yapılmayacak diyor, aradan 10 dakika geçmeden diğeri AVM yapılacak diyor. Tıpkı bir zamanlar "PKK ile görüşen şerefsizdir" dedikleri gibi her şeyleri yalan dolan, herşeyleri rant. Hizmetkarımızın 10 sene evvelki mal varlığı ile şimdiki mal varlığı arasındaki farkı halen göremeyenler bu konuda ne düşünüyorlar, hizmetkarımız olduğunu iddia eden zat o kadar malı mülkü az bulduğu vekil maaşı ile mi yapmış.

Hadi göstericileri TRT/yandaş medya haberlerinde solcu, CEHAPE'li diye lanse ettiniz, şu an canlı yayın yapan bir TV de yaşananları "Allah-u ekber" diye protesto eden küçük bir muhafazakar gruba su sıkan polislerin görüntüleri var :)

Vatandaşın arasına karışan, bankamatiklere saldıran, dükkanların vitrinlerine taş atan vatandaşı proke eden şapkalı guruba dikkat. Gezi parkını korumak için orada toplanan vatandaşların bankamatiklerle ne işi olabilir ki?

o değil de birkaç hafta önce ellerinde bez parçalarıyla bebek katili köpeğin propagandası yapılırken o gaz bombaları biber gazları neredeydi?

olayı hala 3-5 ağaç zannedenler de fazla stv, kanal 7 izliyor... ! bence gitsinler bi yüzlerini yıkasınlar belki açılırlar...

Yahu arkadaş Ulusal Kanal, Bengütürk TV, Halk TV dışında yayın yapan olmaz mı?

İnternet olmasa gerçekten haber imkanları çok sınırlı kalacak. Geçen yıllardaki interneti sansürleme girişimlerini hatırlarsınız. Millet tepki vermişti de geri adım atmışlardı. Şimdi sansürlü bir internetimiz olsaydı olaylardan bihaber günlük yaşantımızı sürüyor olacaktık.

O zamanlar internet sansürüne karşı çıktığımda çevremde "paranoyak" olarak nitelendiriliyordum. Bugün bari hakkımı teslim edin!

90430336.jpg

Bazıları askeri sevmez, çünkü askerler kendileri gibi zalim değillerdir, zorda olanlara yardımcı olurlar, içlerinde Allah korkusu vardır, kalpleri Allah sevgisi ile doludur.

Asker gerçekten suçlu muydu da Silivri'ye tıkıldı yoksa bunların çok daha fazlası yaşanmasın; asker, milletin yanında yer almasın diye mi tıkıldı?

Şimdi bazıları bu görüntü eski diye hemen karşı çıkacaklardır. Doğru, bu görüntüler eskidir, buradaki can alıcı nokta aradan geçen zamana rağmen, bazı polislerimizin canavarlık/zalimlik adına kendilerini ne kadar geliştiğinin belgesidir. Bu canavarlar yarın emekli olduklarında halkın arasına nasıl karışacaklar, torunlarına veya kahvelerde arkadaşlarına anılarını nasıl anlatacaklar?

Geri