Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eylem bölgelerinde oturanlar, lütfen bir bardak su ve yiyecek bir lokma ekmeğinizi yardıma ihtiyacı olanlardan esirgemeyiniz.

93851781.jpg

198251_484091141669645_1412924875_n.jpg

Saçma sapan provakasyonlarla insanları gaza getiriyorsunuz, insanların kafalarını kuma gömüp polise taş atsın hükümete baş kaldırsın diye yırtınıyorsunuz sonra yok sizin kuma gömülü kafanızı çıkarmaya çalışıyoruz diyorsunuz. Biz de yemiyoruz malesef.

İrana git diyen arkadaş sizin zihniyetiniz TR'den utanıyorum diyenler değil miydi? Siz neden hala bu ülkedesiniz?
Ben ülkemden utanmıyorum. Siz utanıyorsanız, buyurun!

Başbakan şu an TV lerde konuşuyor; Topçu kışlasını mutlaka yapacağız, ama nasıl değerlendirileceğine henüz karar vermedik (insan yapılacak bir yatırım için önceden bir plan proje hazırlatmaz mı), altı dükkan da olur, AVM de olur, müze de olur . AKM'yi de yıkıp yanındaki arsa ile birleştirip yeni bir opera binası yapmayı düşünüyoruz. Peki istila ettiğiniz AOÇ arazisi için neler düşüyor, bir de onu açıklasa.

İsparta sampiyon kokorec biber gazimdan etkilenen arkadaslarimiza limon vermeyi cok gormustur lutfen bunu dikkate alalim...

Geri