Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başbakan ya da hükümetten birileri bir şeyler yapmadan normale dönüş sağlanmaz.

Çeşitli kaynaklardan, haberlerden, bugünkü gelişmelerden, akepeli arkadaşlarımdan aldığım duyumlara ve öngörüme göre akepe RTE'yi harcayacak. Yerine partiden başka birisi gelecek ve zihniyet devam edecek. O kişi kuvvetle muhtemel Arınç olacak.

Ve bütün bu yaşananlar akepe üzerinde derin izler bırakacak, "mesaj" alınacak.

Doğru ise aşağıdaki videoda "kale" olarak adlandırılan Fatih'i görebilirsiniz.

https://www.facebook.com/photo.php?v=672645126085404

Başbakan ya da hükümetten birileri bir şeyler yapmadan normale dönüş sağlanmaz.

Çeşitli kaynaklardan, haberlerden, bugünkü gelişmelerden, akepeli arkadaşlarımdan aldığım duyumlara ve öngörüme göre akepe RTE'yi harcayacak. Yerine partiden başka birisi gelecek ve zihniyet devam edecek. O kişi kuvvetle muhtemel Arınç olacak.

Ve bütün bu yaşananlar akepe üzerinde derin izler bırakacak, "mesaj" alınacak.

Çok ama çok önce bir mesaj yazdım da arada kaynadı senin mesajından alıntı yaptım ama kusura bakma... burada AKP değil de burada iki sorumlu var biri Baykal diğeri Bahçeli işte bu iki kişi yüzünden işler böyle oldu... oturdukları koltuktan kalkmadılar ve vatandaş bu iki zihniyetten bıktı ne aktılar ne koktular sonra AKP çıktı birde bunu deneyelim dediler sonuç ortada.... bu kadar basit...

Nadir Bey, büyük oranda haklısın. Türkiye'de muhalefetin hali içler acısıdır. Hatta belki de bütün bu olaylar akepeden çok muhalefete zarar verecektir. Fakat bizim milletimiz de ilginç! Yahu bir denedin, iki denedin üçüncüye de mi denersin? Sonuç böyle olacaktı, insanlar patlayacaktı...

akp li arkadaşlarınızdan aldığınız duyumlara göre rte harcanacak...harcanmasının karşılığı olarak köşke çıkacak.....kuvvetle muhtemel arınçta yerine geçecek.....doğru duyumlar alıyorsunuz....:)

Üffffff muhabbet gerçekten baymaya başladı.

Nadir Bey, büyük oranda haklısın. Türkiye'de muhalefetin hali içler acısıdır. Hatta belki de bütün bu olaylar akepeden çok muhalefete zarar verecektir. Fakat bizim milletimiz de ilginç! Yahu bir denedin, iki denedin üçüncüye de mi denersin? Sonuç böyle olacaktı, insanlar patlayacaktı...

Üstadım mevzu ne biliyor musun? geçen seçimlerde benim siyasi görüşüme ters olan bir partiye oy verdim sadece gidişin iyi olmadığını ve en azından ortak hükumet kurulması için ama AKP yine geldi..

Devlet kaynakları elinde olan her zaman bir sıfır maça başlıyor...

Burada Kılıçtaroğlu yerine bence CHP başında şahsen Sarıgül'ü görmek isterdim... bununla birlikte Sayın Bahçeli seçimlerde partisi baraj altında kalmasına karşın senin hala bu parti başında ne işin var?

Durum böyle olunca MHP tabanına kızan ve aynı şekilde CHP tabanına kızan ne kadar adam varsa AKP oy verdi...

AKP nin tabanı yok zaten buzdan bu partinin tabanı ama sağ olsun ülkede iki parti bu partinin temellerini sağlamlaştırmalarına neden oldular...

Şimdi adam %50 almış istediği şekilde at koşturdu... koşturmaya devam ediyor... eğer ki bir ülkenin iç durumu karışık olmasına karşın bir başbakan ülke dışına çıkıyor ise vermek istediği mesaj belli ben bildiğimi okuyacağım sizde bildiğini yapın diyor... bu kadar basit...

Şimdi ne olacak? hiç bir şey olmayacak... işler kaldı yerden devam edecek ki... AKP yine birinci parti olarak gelecek diğerleri de sadece koltuk dolduracaklar durum bu kadar basit...

Cumhuriyet tarihinde ilk defa olan bu kadar büyük çaplı olaylar için çok iyinetli bir yaklaşım!

Muhalefet konusunda tekrar ediyorum haklısın! Ne Bahçeli'den ne de Kılıçdaroğlu'ndan iktidar çıkmaz. Hatta ben onları geçtim, başka birileri partinin başına geçse yine olmaz. Parti olarak miadları doldu.

Ben de el mecbur seçimde görevimi yapıyorum. İçime sinmiyor, kızıyorum, küfrediyorum fakat tutup da ülkeyi batağa sürükleyen bir partiye de oyumu vermiyorum.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa olan bu kadar büyük çaplı olaylar için çok iyinetli bir yaklaşım!

Muhalefet konusunda tekrar ediyorum haklısın! Ne Bahçeli'den ne de Kılıçdaroğlu'ndan iktidar çıkmaz. Hatta ben onları geçtim, başka birileri partinin başına geçse yine olmaz. Parti olarak miadları doldu.

Ben de el mecbur seçimde görevimi yapıyorum. İçime sinmiyor, kızıyorum, küfrediyorum fakat tutup da ülkeyi batağa sürükleyen bir partiye de oyumu vermiyorum.

Zaten bu iki partinin ülke yönetmeye niyetleri yok ki... adamların niyetleri olsa bir yerlerden belli olur... sadece meydanlar da laf ebeliklerinden ileri gitmiyorlar... bu iki partinin sadece bir artısı var o da iki partinin tabanı belli MHP %10 CHP 15-18 arasında...

Hepsi bu kadar...

Çok ama çok önce bir mesaj yazdım da arada kaynadı senin mesajından alıntı yaptım ama kusura bakma... burada AKP değil de burada iki sorumlu var biri Baykal diğeri Bahçeli işte bu iki kişi yüzünden işler böyle oldu... oturdukları koltuktan kalkmadılar ve vatandaş bu iki zihniyetten bıktı ne aktılar ne koktular sonra AKP çıktı birde bunu deneyelim dediler sonuç ortada.... bu kadar basit...

aynen dogru soyluyosun nadır abı senelrdır aynı kısıler degısmez sacma tutumları ve yapamadıkları akp nın kazanmasının tek nedenı karsında bı rakıp yok egerkı bu partıler adam akıllı bırılerını başa getrmezler ıse yada adam akıllı guzel bı partı kurulmaz ıse hıc bı sekılde degıstıremezsınız bu olayı bende gıttım bende katıldım cok ama cok guzel bısey ınsana senelerdır unuttrdukları kardeslıgı guzellıklerı ogrettıler gunlerdır uyku uyumadan duısardayım yada takıp edıyorm televızyonu kac gundur ızlemıyorum ıcımden gelmıyo ama su anda hukumet ıstıfa etse bıle yerıne kım gelcek secım olsa gene secılseler daha cok guclencekler su anda karsısına guzel guclu ve gercek bı partı kurulması lazım... okumuş kısılerden ısı bılen sıyasetcılerden sıyasetı sıyaset gıbı kısılerden yapılan bı partı ole konusmayı bılmeyen yok muth. yok bılmene ışi ıle ugrasan degıl sadece mılletvekılı olabılecek kısıler lazım

Geri