![]()
................
Vallahi ne yalan söyleyeyim Bülent Arınç'ı bile bu adamdan çok seviyorum, zira (tıpkı bozuk saat gibi) bazen doğruyu söylüyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
................
Nadir gelinen nokta ortada. İçimizde şiddeti, kan dökmeyi savunan bir arkadaşın olacağını sanmıyorum. Lafta kardeşlik kelimesini ağızlarından düşürmeyen idarecilerin pala ve silah kullananlara arka çıkmaları, göstermelik jet hızıyla mahkemeye çıkartılıp salıverilmeleri karşısında sinsice gülerek, saçma sapan yorumlar yapanların bol olduğu bir yerde sevgi saygı olmaz, olsa olsa kin ve nefret olur.
Vallahi ne yalan söyleyeyim Bülent Arınç'ı bile bu adamdan çok seviyorum, zira (tıpkı bozuk saat gibi) bazen doğruyu söylüyor.
Bülent Arınç ın da aynı doğrultuda söylemi vardı Savaş Abi...Bursa'da katıldığı düğünde; "Bir tören 10'ncu Yıl Marşı ile başladı. Asabım bozuldu. 'Mehter varken niye onunla başlamıyoruz'" dedi....Nasıl da bizi kendi tarihimizle vuruyorlar..Daha doğrusu fitnelik fesatlık çıkarıyorlar..Mehter de biziz Cumhuriyet de...Ama bunların amaçlarının cumhuriyete kastetmek olduğu besbelli..