tam 96 gün sürdü ve sonunda klima komprosörüm geldi...

Ynt: tam 96 gün sürdü ve sonunda klima komprosörüm geldi...

bende de kıv kıv diye bi sses geliyodu ancak benim ses sürekli vardı ve klimayı açınca gidiyodu sizinki de klima komprosöründendir büyük bi ihtimal. en kısa zamanda servise giderseniz iyi olur

Şöyle söyleyeyim; düğmeye bastığımda kıııv diye bir ses kapatırken yine kıııv diye fakat daha farklı tonda bir ses geliyor. Sürekli yapıyor mu hayır ama genellikle yapıyor diyebilirim. Bunun yönlendirme kapakçıklarının sesi olduğuna ben de eminim. Bilirsiniz zamanla, sıcak soğuk etkisi ile bu takım materyallerden böyle sesler gelmekte. Kafanıza takılacak birşey değil bence.

Bir de bendeki sesin klima ile ilişkisi yok. Klima açık olsun olmasın ön cam havalandırmayı devreye aldığınızda gelmekte.

eketen link' Alıntı:
Şöyle söyleyeyim; düğmeye bastığımda kıııv diye bir ses kapatırken yine kıııv diye fakat daha farklı tonda bir ses geliyor. Sürekli yapıyor mu hayır ama genellikle yapıyor diyebilirim. Bunun yönlendirme kapakçıklarının sesi olduğuna ben de eminim. Bilirsiniz zamanla, sıcak soğuk etkisi ile bu takım materyallerden böyle sesler gelmekte. Kafanıza takılacak birşey değil bence.
aynen dediginiz gibi acinca baska kapatinca baska bir ses geliyor sunada bagliyorum hep 1.seviyede kullaniyorum bildiginiz gibi on cam alinca bir anda en hizliya geciyor bundanda olabilir ben ilk kez duydum belkide yarin hicbir sorun olmayacak ama diger arkadaslarinki gibi surekli gelen bir ses yok sadece bu tus basinca ve kapatinca geliyor

֖n cam havalandırmayla ilgili benimde aynı sorun var. işin yoksa servise git dert anlat  31agryyy

Ön cam buğu çözme tuşu dışında ben seviye 2 de bütün yönlerdimeleri kapatıp sadece en üstteki yani ön cam olana bastığımda ses daha net duyulabiliyor.

Aynı ses bende de vardı bakımda kontrol ettirmiştim
Sonuç Kalorifer kazanı sipariş edildi ve gelmiş müsait bir zamanda gidip taktırtacağım.
Bence araç garantideyken bu sesi duyanlar servise gidip göstersin kazan yaklaşık 3500 TL imiş :(

TOGI link' Alıntı:
Aynı ses bende de vardı bakımda kontrol ettirmiştim
Sonuç Kalorifer kazanı sipariş edildi ve gelmiş müsait bir zamanda gidip taktırtacağım.
Bence araç garantideyken bu sesi duyanlar servise gidip göstersin kazan yaklaşık 3500 TL imiş :(
o zaman ben bi boslukta gidiyim servise bakalim ne diyecekler

bu ses hala devam ediyor bugün baktım tekrar video çektim belli oluyor yükleyebilirsem koyarım siteye

arkadaşlar bu sesi yükleyeceğim ama youtube gmail hesabı falan istiyor sitemizin bir ortak hesabı falan var mı youtube için?

Geri