Tampon Eki Astra H için aranıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra ya takılan en güzel ek bu işte. Direkt opc line. Opel lerde 2 yaşını dolduran araçlar için hem servis hem de aksesuarda %25 indirim var. Tanıdık bir yetkili servis bulup taktırmak lazım aslında. 2-3 kişi alırsak belki o zaman da indirim olur. (bu aralar bayaa sardı şu toplu alımda indirim olayı ha :) )

Astra ya takılan en güzel ek bu işte. Direkt opc line. Opel lerde 2 yaşını dolduran araçlar için hem servis hem de aksesuarda %25 indirim var. Tanıdık bir yetkili servis bulup taktırmak lazım aslında. 2-3 kişi alırsak belki o zaman da indirim olur. (bu aralar bayaa sardı şu toplu alımda indirim olayı ha :) )

Bende çok beğeniyorum fakat işte OPC fiyatları malesef insanların rahatlıkla alabicek duruma henüz gelmedi :D

İzmirde olsaydınız arkasta size yardımcı olabilirdim.

Toplu alım konusunda bende yay için bekliyorum. Bir gönüllü başlatırsa bende katılıcam. Ama mevcut konulara göre hala Benzinli ve dizel yay arasında netlik kazanmadı.

Bence Kazandığı an il fark etmez hepimizi ortak bir firmadan alalım yayları. Sadece izmirden tanıdığım 4 kişi var yay için. Değerlendirin derim Opelim.net ;)

yay işin hafta içi çözücek gibiyiz heralde servisle görüşüp teknik bilgi aldıktan sonra piyasayı turluycam ben 3. sanayide yüzlaşa bağlı srkshop bi kaç yer daha var ellerindeki benzinlimi dizel içinmi diye öğrenelim uygulama yapmışlarsa eğer onlarıda görme şansımız olur belki ek konusunda da bu ek en iyisi denildiği gibi ama servis fiyatları malum fiberde bu modeli bulmak zor ki artı bide kalitelisi olması lazım yani ek için biraz daha bekliycez gibi çıkıp biri plastikten imal edene kadar.

arkadaşlar eliftuning kendini aşmış ibherdesign ithal etmeye başlamış komple bodykit 3bin tl panjurda 400tl diyor.

yay düşünceniz eğer.
Konfora kötü etkisi olmayan..
Yol tutuşu arttıran cinsten..
ise
3.5 luk toplu yay alımına ekleyin benide..
dizel buarada benim araç

Ben araştırıyım şu eki iyice..

Son düzenleme:
arkadaşlar yay için liste yapalım ozaman buraya yada yayla ilgili olan başlığa şimdilik 5-6 kişi olduk bile sanırım yayları baya uygun fiyata alabiliriz tabi satıcının elinde bukadar stok varsa:D

ben sonradan yaptirdim bu body kiti ama sizin gibi bende baya bi arastirdim.. piyasadaki o sozde opc line dye gecen... ama alakasi olmayan eklerden uzak durdum..
yaylar 4,5 luk koni.. bayagi sert ama.. direksiyonun manevra kabiliyeti artti ama konfor diye biseyden eser kalmadi..
ben tekli egzost cikisi uygulattim GTC nin modeli... ciftli yapanlar da var ama iyi degil bence.. ben on ve arka tamponu da renk farki olmasin dye yer yer macunlatip boyattim bu yuzden bana komple bu islemler 1000 ytl ye falan mal oldu..

bu da arkadan goruntusu.. bu arada arac satilik isteyen falan olursa haberiniz olsun.. baska araclarla ilgili farkli planlarim war ;)
yay konusunda ise konfora kotu etkisi olmayan bi yay sanirim yok.. komple suspansiyon alsaniz dahi sertlesecektir eger ki arabayi yere yaklastirma ve yol tutus kabiliyetini artirma planlariniz warsa..

astraya en çok yakışan ek bu heralde boşluklarada macun attırsaymışsın çok süper bi görünüm olucakmış daha bi bütünleşiyo boşluklar kapanınca komple tamponmuş gibi duruyo böyle ekleme olduğu çok belli olmuş bence.

Geri