tampon nasıl sökülür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danger16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

danger16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar tampon nasıl sökülür ? bnm incelediğime göre 2 davlumbazn orda 2 motor kaputunun orda 3 tane aşada var ama onlar tırnaklı gibi bişe saptama mı perçinmi nası sökülüyo

arkadaslar tampon nasıl sökülür ? bnm incelediğime göre 2 davlumbazn orda 2 motor kaputunun orda 3 tane aşada var ama onlar tırnaklı gibi bişe saptama mı perçinmi nası sökülüyo

Çamurluk ta var var 1 veya 2 vida altta var birde farların vidalarını sökmeniz gerekio

kartel kapagının ordakiler nası cıkıyo hepsini biliyorumda onlar nası cıkıyo dubelli gibi tırnaklı heralde

dübelli gibi dediğinden anladığım kadarıyla yorum yapayım ..o gördüğün dübel gibi şeyin ortasında plastik bir pim var o pimi yıldız tornavida gibi birşeyle aşağı bastırıp düşüreceksin..senin dübel boşa çıkacaktır

Sanırım farları takmak için istiyorsunuz sökmek ben xenon taktırırken söktüler farları tamponu komple indirmediler bunlarda resimleri

burk1322.jpg

burk1323.jpg

Tamponu söküp takmak kolay birşey mi? Sis farı taktırmak için soruyorum ?

arkadaslar cok basit sağ ve soldaki vidaları sökün ön kaputtaki 2 vidayı sökün alttaki vidaları cıkarmanıza gerek yok , ben ilk defa yaptım ancak davlumbazdaki turuncu somunlara dikkat edin dusurmeyin onlar önemki bide altta 2 vida var köşede onları söktünüzmü elinizde

astra g ön tampon nasıl sökülüyor çamurluk davlumbazlarına baktım vida yok heralde yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

Geri