27 Kas 2012 #11 EyüpSultan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 483 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et 2 tane kaputu altında var kaputu aç 2 farın ortasında ranyatörün önünde var 1 er tanede çamurluk içi davlumbazla tamponun birleştiği yerde var
2 tane kaputu altında var kaputu aç 2 farın ortasında ranyatörün önünde var 1 er tanede çamurluk içi davlumbazla tamponun birleştiği yerde var
27 Kas 2012 #12 isobln Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2009 Mesajlar 1,394 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et çok teşekkür ederim saolun sis farı taktıracağım burdaki ustalara güvenmiyorum da onun için soruyorum
çok teşekkür ederim saolun sis farı taktıracağım burdaki ustalara güvenmiyorum da onun için soruyorum
27 Kas 2012 #13 SerkanV Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2012 Mesajlar 407 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et MerifasT' Alıntı: Sanırım farları takmak için istiyorsunuz sökmek ben xenon taktırırken söktüler farları tamponu komple indirmediler bunlarda resimleri Genişletmek için tıkla ... Kaza yapmış gibi görünüyor resimde
MerifasT' Alıntı: Sanırım farları takmak için istiyorsunuz sökmek ben xenon taktırırken söktüler farları tamponu komple indirmediler bunlarda resimleri Genişletmek için tıkla ... Kaza yapmış gibi görünüyor resimde
12 Şub 2014 #14 muebbet Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2010 Mesajlar 1,679 Tepkime puanı 2 Puanları 36 Yaş 39 Siteyi ziyaret et turuncu düvel gibi olan parça tam nereye gelecek acaba ??