Tavan Folyo?

ben yaptırcagım zaman bursada dolanırken o ne diyodu mad dizayn fln bulamadım yapçak kimse kendimiz yapalım dedik içine sıçtık ztn işçiligi iyi olduktan sonra sogukmuş sıcakmış bişey degişmez

Bugün gittim burada bu işi yapan yerlere...
Orto konsol yan havalandırma delikleri, kapı kacma (iç kısım) karbon (3M) 70TL fiyat istedi.
Dış kapı kolları +40 TL
tavana folyo 125TL istedi.

Fakat bir kango gelmiş araba komple folyo çekmişler folyo sökülmüş araba rezil durumda idi çok kararsız kaldım şimdide

Folyo çıkartıldıktan sonra özel birşeyler yapıyorlarmış..
Demekki kangonun sahibi çıkarmış folyoyu..

Ben arabayi yikattim dun çamur yagmiş mubarek ya resimleri akşam aticam murat bakarsin kardeşim

bakın araç kaplama için kullanılan malzemenin adı cast folyo diye geçer normal tabela folyosu ile kaplıyolar genelde reklam yazılı araçları fln onlar çabuk atıyo bi de kullanılan malzemenin markasını ögrenin en iyisi 3m ve oracal dır diger markalara pek yanaşmayın çin bu işede el attı çünki

jant angel alasıya kadar folyo işinden uzak durmaya karar verdim birde. Dediğiniz gibi kış aylarında yapılan folyo yazın genleşmeye maruz kalıyor ve kabarmalar oluşabiliyor. En mantıklısı yazın yaptırp iyice yapışmasını yayılmasını sağlamak,
Ferrrarici adamlar yaptırdımı parayı sorun etmiyor fakat ben burada 70TL için 8 yer dolaşıyorum. Ferraim olsa zaten böyle bir şeyi takacak konumda olacak insan değilim. Forumdan bir arkdaş logosuz panjuru 40TL ye satıyordu 5 defa düşündüm yinede alamadım. Günde 50TL kazanmak için kac takla atıyorum. Param kıymetlidir -ki yarın nişan var Fotoğraf çektirelim dedik 300TL para istedi manyak herif.

jant angel alasıya kadar folyo işinden uzak durmaya karar verdim birde. Dediğiniz gibi kış aylarında yapılan folyo yazın genleşmeye maruz kalıyor ve kabarmalar oluşabiliyor. En mantıklısı yazın yaptırp iyice yapışmasını yayılmasını sağlamak,
Ferrrarici adamlar yaptırdımı parayı sorun etmiyor fakat ben burada 70TL için 8 yer dolaşıyorum. Ferraim olsa zaten böyle bir şeyi takacak konumda olacak insan değilim. Forumdan bir arkdaş logosuz panjuru 40TL ye satıyordu 5 defa düşündüm yinede alamadım. Günde 50TL kazanmak için kac takla atıyorum. Param kıymetlidir -ki yarın nişan var Fotoğraf çektirelim dedik 300TL para istedi manyak herif.

Hayırlı olsun Murat abi Nişanlanıyormuşsun Aydında otursaydım gelirdim..

yapcak bırşey yok bı kere evlenıyosun murat ıstersen cektırme :D:D

Geri