Tavan Folyo?

bence murat bu kadar ınceleme bu işi eylul ekım ayında yaptırısan tavan atar ben sana söylıyım bu sıcaklarda yaptırmanı tavsıye ederım ıyı yapışır ;)

parlak folyo cızılır falan muhabbetı oldu 2 gun önce cıla attım tavana cıllı gıbı oldu cıla yıyınce acayıp parlıyo tavan :D

Bugün gittim burada bu işi yapan yerlere...
Orto konsol yan havalandırma delikleri, kapı kacma (iç kısım) karbon (3M) 70TL fiyat istedi.
Dış kapı kolları +40 TL
tavana folyo 125TL istedi.

Fakat bir kango gelmiş araba komple folyo çekmişler folyo sökülmüş araba rezil durumda idi çok kararsız kaldım şimdide

Bugün gittim burada bu işi yapan yerlere...
Orto konsol yan havalandırma delikleri, kapı kacma (iç kısım) karbon (3M) 70TL fiyat istedi.
Dış kapı kolları +40 TL
tavana folyo 125TL istedi.

Fakat bir kango gelmiş araba komple folyo çekmişler folyo sökülmüş araba rezil durumda idi çok kararsız kaldım şimdide
hacı sen karasız kalmışşsın bellı o zman ıcıne sınmıyorsa yaptırma derım zaten arabada gördugum kadarıyla jant kapaklı cok abes durur jant yok tavan sıyah cakma gıbı durur önce jant al derım murat senın foto cekcem bugun kısmet olursa arabayı yıkatmaya gıtcem ;)

hacı sen karasız kalmışşsın bellı o zman ıcıne sınmıyorsa yaptırma derım zaten arabada gördugum kadarıyla jant kapaklı cok abes durur jant yok tavan sıyah cakma gıbı durur önce jant al derım murat senın foto cekcem bugun kısmet olursa arabayı yıkatmaya gıtcem ;)

Jant + Angel + Logosuz panjur aldıktan sonra folyo işlemine girmem lazım...
Bekliyorum resimleri...

Jant + Angel + Logosuz panjur aldıktan sonra folyo işlemine girmem lazım...
Bekliyorum resimleri...
daha mantıklı kardesım cunku bu ay yaptırdın yaptırdın folyoyu önumuzdekı ay havalardan ne olcagı bellı olmaz ıyı yapuşması lazım cekıcem fotoları ;)

Resim koyabilirmisiniz:confused:

pc deki resimler silindi profilimde albüm içinde olması lazım resimlerin

@Burak havalarla fln alakası yok abi adamlar kar yagarken f430 un rengini komple beyaza çeviriyolardı benim arabada kışın yapıldı arkadaşın volvo c30 u komple siyahtan beyaza çevirdik sadece tavanı siyah bıraktık hiçbi sorun yok

pc deki resimler silindi profilimde albüm içinde olması lazım resimlerin

@Burak havalarla fln alakası yok abi adamlar kar yagarken f430 un rengini komple beyaza çeviriyolardı benim arabada kışın yapıldı arkadaşın volvo c30 u komple siyahtan beyaza çevirdik sadece tavanı siyah bıraktık hiçbi sorun yok
işcılıkten ışcılıge cok fark var hacım guneş yemesı lazım yapışması ıcın genellıkle öyle kuraması lazım bı zaman sonra catırdı olur f430 sahıbı parası bol onla bız bır olamayız bızım butce ler kısıtlı az paraya cok ıyı ışcılık yaptırmak gerek dıye dusunuyorum gecen mat folyo cektırdıler m3 metalık grı arabanın ustune akıll yok mıllette yepıs yenı arabayı mat folyo kaplattılar audı a6 var araba yatagında petrol ofısının sahıbı oda mat cektırmış folyo sankı araba ustunde boyo yok gıbı metal fabrıka boyasız cıkmış gıbı duruyor :D

sıgara + meşeladen + cıkan kıvılcım gıbı şeylerden sakının :D

Geri