Tavan Folyo?

bence hiç yaptırmayın.
imzadaki fotodan gördüğüm kadarıyla cam filmi yok,
kapı direklerinde folyo da yok,
araba da zaten Essentia
bence hoş olmaz :/

bence hiç yaptırmayın.
imzadaki fotodan gördüğüm kadarıyla cam filmi yok,
kapı direklerinde folyo da yok,
araba da zaten Essentia
bence hoş olmaz :/

Cam filmi yasak.. Orjinali Ziebart olduğu için bana yeter ayrıca Essentia yazmışsınız bu anlamda Essentia'yı kınıyormusunuz?
Kapı direkleride özentidir bana göre..

ee kapı direkleri özentiyse tavanda özentidir.. Burda modifiyede herşey özentidir..Bakarsınız beğernirsiniz yaptırırsınız..

Cam filmi yasak.. Orjinali Ziebart olduğu için bana yeter ayrıca Essentia yazmışsınız bu anlamda Essentia'yı kınıyormusunuz?
Kapı direkleride özentidir bana göre..

Ya Essentıalar Genelde Çok Düz Olarak Bılındıgı Icın Arkadaşda Öle Sandı Sanırsam Essentıa'nız Enjoy Görünümlüyse Yakışacağı Kanaatindeyim

Ya Essentıalar Genelde Çok Düz Olarak Bılındıgı Icın Arkadaşda Öle Sandı Sanırsam Essentıa'nız Enjoy Görünümlüyse Yakışacağı Kanaatindeyim

Açıklama için teşekkürler ben düz veya Enjoy görünmüymüşde felan takmıyorum ben sadece muayeneden geçermi çift renk olurmu bunların yanıtını merak ediyorum..

Polis amcalar bişey demiyor çift renk,tek renk mevzusunda dolayısıyla muayenede sorun olmaz bence.

aracta sanruf varsa polıs yıyor zaten anlamıyor bıle sky dom hesabı bende yaptırcam ya cok şekıl oluyor :D

Beyaz Astra G ye yaptıran arkdaşlar varsa veya nette resimni bulan varsa eklesin bende yaptırmak istiyorum.

Bu Astra H'ye yapılan bir tavan folyo..
a233cd4c18be02c5033d629e8985bf8b.jpg

Geri