tek sorunlu araç opel değil

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ya gece gece başka marka araçların forumlarını gezdim bi bakındım yaw ford ve vw de ne kadar tuhaf sorunlar oluşuyormuş adamların bahsettiği sorunların hiç birini bu forumda görmedim bide opeli yerden yere vururlar valla bunları okuduktan sonra en sorunsuz araçlardan birisi opel
adamlar yeni focus 2 ve cmax dan ne kadar yakınıyorlar neredeyse hepsi aldığına pişman hatta yeni kasa coralla için efsane bitmiş diyorlar bu konuda sizin görüşleriniz nedir

abi açık konuşmak gerekirse yeni astra H serisi için de pek iç açıcı şeyler söylemiolar.

başa gelmeyince bilinmio ki.

dergilerde astra h testi yayınlandı geçende 200000km testi araç sorunsuz ve golf ile karşılaştırılmıştı içinde eskimeye dair hiçbir iz yoktu astrada ,golf ise o kadar yıpranmış ve aşınmış görünüoduki dergide yerden yere vurmuşlar iç mekan kalitesinde wvni her markada sorunlar olur ama opel geçmişin verdiği öz güvenle hala kalitesini konuşturuyor ve konuşturmayada devam edicekl

söylenen şeyler eskime yada yıpranmalar deil ki. H kasalar ne zaman çıktı ki zaten piyasaya eskime yada tıpranma konusunda otoriter bi yargı için üzerinden bi 8-10 sene geçmesi lazım ancak yorum yapılabilsin.

kastettiğim şeyler arızalar. hareketli, mekanik aksam özellikle de. Gördüğüm hiç bir tamirci H kasaları beğenmiyor.

Her arabanın bir eksiği bir kusuru vardır ama arabana güzel davranırsan bakımını yaparsan oda elinden geldiğince seni üzmez ben etrafımda opeli olupda memnun değilim satacağım diyen görmedim.
Hatta geçenlerde oto yıkamacıda bizim sitemizin üyelerinden biriyle tanıştım konya yolunda şiddetli yağmur altında astrasıyla giderken spin atıp yoldan çıkmış sadece ön tampon toprak zeminde kalmış aynı yerde hemen arkasından gelen bmw 740 takla atmış resimlerini de göstermişti şok olmuştum araç pert olmuş...
yani opellerin güvenliği yabana atılacak cinsten değil
ben seviyorum opelimi

bende de tam tersi tamirciler h kasadan şikayet değil hala çoğu bize gelmedi diyor , kullanımdan kullanıma fark var ayrıca test 200000km testiydi yani astra ve golf ü alıp test ettiler astra 200000binin sonunda bile yepyeni duruyordu golf ise yıpranmıştı bu dış aksamlar içinde geçerli astranın motorunda aşınma %1 in çok altındaydı golfde dış aksamda hiçbir yıpranma yok ama iç mekan oldukça kötü durumdaydı

arabana hor davranmadığın sürece pek yıpranma arıza olmaz.Her markanın kötü tarafı ve iyi tarafları vardır kusursuz bi araba imkansız :D

Bakarsan bağ olur derler. Lux arabalara eşşek niyetine binme devri geçti diye düşünüyorum. Maddiyattan kaçıp araçlarımızı sırf ucuz işçiliği var diye ehil olmayan yerlere götürüp kurçalatırsak bunda arabanın ne kabahati var. Mercedes bile olsa isyan eder. Kabul etmemiz gereken bir başka konu, nadiren de olsa seri üretim olan araçların bir kısmında imalat hatası olabiliyor. Sıfır araçlar zaten garantili ama gene de insanın canı sıkılıyor. Bu konudaki tek duamız işallah böyle bir araba bizlere denk gelmez.

sorun mu dediniz.daha 1buçuk hafta önce 8300km'deki golf tsi şanzuman indirdi.olay kullanıcı hatası da değil...

Geri