tek sorunlu araç opel değil

abi döktürmüşsün eline,ağzına sağlık.kim ne derse desin opel kullanıyorum,mutluyum,keyfime diyecek yok şükür Allah bozmasın.yok opele yanaşma sorundan kurtulamazsın,yok arızası bitmez sanayiden çıkamazsın.Vectra B kullanıyorum.98 model olmasına rağmen hiçbir arabayla kıyaslamamda.o benim bebeğim her gün daha bir seviyorum onu.gözüm gibide bakıyorum.ama şunuda söyleyim.vectra B den sonra opel araçlarını pek tutmadı zevkim

Şu ana kadar 2 opel alıp uzun süre kullanıp sattım. Kullandığım diğer marka araçlara oranla en az sorunlu olduğuna inandığım için 2 tane daha aldım ve oldukca memnunum. Sıfır araç alabilirsem büyük bir ihtimalle yine opel olacak. Mutlaka her arabanın olduğu gibi opellerinde de ufak tefek sorunları var. Çok değişik araçlar kullandım, hiç sorun çıkarmayana rastlamadım. Neticede kul yapısı. Gönül istiyor ki araçlarımız hiç sorun çıkarmasın, güzel güzel binelim. Bence en önemli konulardan biri araçlarımızı çok iyi tanımalıyız. Tabi bunun için de zamana ihtiyaç duyuyoruz. En ufak bir şeyde (önemli olanlar hariç) rast gele tamircilere gitmemek lazım. Ben ikinci aracımı iyice tanımadığım ve ustanın hatalı yönlendirmesi sonucu 1500 YTL'yi resmen çöpe attığım yetmezmiş gibi bir o kadar da masraf çıkardı, Allahtan başka bir yerde derdime çare aradım. Daha bilinçli bir yerde aynı sorunumu 30 YTL'ye hallettim. Büyüklerimiz elektronik şans işi, kurcalanan, tamir gören elektronik eşyadan hayır gelmez derler. Artık bu araçlarda elektronik ağırlıklı. O nedenle Allah hepimizin yardımcısı olsun.

abi sen direkt savunmaya geçmişsin de ben opel diye genelleme yapmadım ki zaten benim aracım da opel. :) gene alıcak olsam opel alırım, birine aldırcak olsam opel aldırırım.:good:

astra H serisi diorum sen bütün opelleri anlatıosun.

abi sen direkt savunmaya geçmişsin de ben opel diye genelleme yapmadım ki zaten benim aracım da opel. :) gene alıcak olsam opel alırım, birine aldırcak olsam opel aldırırım.:good:
astra H serisi diorum sen bütün opelleri anlatıosun.
Herkes malını savunur.:kop: Astra H sedan epeydir dikkatimi çekiyor. O nedenle takip ediyorum. Şu anda ekonomiklik, kolay parça temini, ucuz tamir bakımından mutlaka F kasa ile H kasa mukayese götürmez, F kasa açık ara önde gider. F kasa olgunlaşmış hatta ömrünü tamamlamış bir ürün. H kasa daha gençlik yıllarında, F kasa kadar olgunlaşması için biraz daha zamana ihtiyacı var. Benim belirtmek istediğim birazcık sabredip olgunlaşmasını beklemek.

Herkes malını savunur.:kop: Astra H sedan epeydir dikkatimi çekiyor. O nedenle takip ediyorum. Şu anda ekonomiklik, kolay parça temini, ucuz tamir bakımından mutlaka F kasa ile H kasa mukayese götürmez, F kasa açık ara önde gider. F kasa olgunlaşmış hatta ömrünü tamamlamış bir ürün. H kasa daha gençlik yıllarında, F kasa kadar olgunlaşması için biraz daha zamana ihtiyacı var. Benim belirtmek istediğim birazcık sabredip olgunlaşmasını beklemek.

muhakkak öyle gerekir.

Opeli savunmak vs. değil olayım birde piyasada olan araç sayısı önemli Astra bol sayıca var sürekli şikayet oluyoruz diyoruz aslında diğer markalarla % olarak değerlendirsek ağrıza oranının normal olduğunu görürüz. Araç fazla doğal olarak yansıyan sorun sayısıda fazla;)

tüm marka ve modellerde lansman aracı satın alınmaz beklenır arac üretildikten
en erken 6 ay en sağlıklı 1 sene sonra alınır sebep aracta gözden kaçan olası muhendıslık hatalarını telafi etmelerını beklemek bız c4 lerı cıkar cıkmaz aldık,sorunları vardı 3 ay servıslere tasındık sonrasında problem halledıldı bızden sonra alanlar rahat ettı ıste o yuzden lansman aracı alınmaz bıraz beklenır

o konuda hakılısın cengiz abi bizde 3 hafta önce banttan inen ilk fiat fiorino u aldık araba 4 gün kapı lstaikler 5. gün cakmak 7. gün lastik 2 hafta motor arızası ama suan problem yok senin dedigi gibi abi ilk cıkan arabayı almayacaksın bu dogru :D

sıfır araba alırken bile hep eski kasayı alırım.çünkü yenileri geleceği zaman eskilerini ellerinden çıkarmak için büyük indirim yapılıyor ve eski kasa oturmuş kasa

sıfır araba alırken bile hep eski kasayı alırım.çünkü yenileri geleceği zaman eskilerini ellerinden çıkarmak için büyük indirim yapılıyor ve eski kasa oturmuş kasa
Valla haklısın Burak. Ankara'dayken hafta sonlarında Opel ve Renault bayilerini dolaşırdım. Birinde kampanya fiyatı 31.000 YTL olan aracı ellerinde tek kaldığı ve eski kasa olduğu için 28.000'e bırakıyorlardı. Arkadaşa meganı 8.000 YTL ucuza almıştık. Acele etmeyip piyasa kollanırsa düşeş fiyata sıfır araç alınabiliyor.

Geri